BMW Brussels Motorrad

Mommaertsstraat, 2 - 1140 Evere
BMW Brussels Motorra... :
Meer nieuws lezen
BMW Brussels Motorrad
Buurt : Evere
Rubrieken :
Open :

Ontdek een motordealership BMW als geen ander. U vindt er alle modellen en uitrustingen van BMW, aangeboden door een team van medewerkers die hun job met passie uitoefenen. En dan vergeten we nog bijna ons fantastische rittenprogramma - dat u anders alleen bij grote clubs vindt.

Grootste BMW motorfietsdealer van België

Met uiteraard een prachtige showroom waar u al onze machines kunt bewonderen en er even op proefzitten. En hier beschikt u ook over een heel ruime keuze handschoenen, helmen, vesten en leren jassen. Hier wordt niet uit een catalogus gekozen!

Quick Service, overwintering, motorfietsverhuur: de 'full service'

Een lamp vervangen, de ketting opspannen zonder afspraak... Dat alles is mogelijk bij BMW Brussels Motorrad. Net als de huur van een motorfiets voor een uitstap tijdens het weekend, de mogelijkheid om uw motorfiets 's winters bij ons te stallen, de mogelijkheid om een financiering te onderzoeken en te weten te komen wat men hier bedoelt met 'service'.

Stages, reizen en andere fun activiteiten

Ieder jaar vormen de activiteiten van BMW Brussels Motorrad niet alleen een gelegenheid om over onze gemeenschappelijke passie voor motorfietsen te praten, maar ook om prachtige streken te ontdekken, via routes die werden uitgestippeld door specialisten van motorreizen of om onze rijstijl op circuit of in het terrein te perfectioneren. Kortom, niets dan fun...

Een site en een newsletter: twee grote afspraken voor de motorliefhebber

Surf nu naar onze site of schrijf u in voor onze newsletter, zodat u op de hoogte wordt gehouden van het recentste nieuws uit de motorwereld. => wwwww.bmwbrussels-motorrad.be.

BMW Brussels Motorrad Wicked RRide. 31.10.2014 at 17:17
BMW Brussels Motorrad BMW Brussels Motorrad shared BMW Motorrad's status update.
BMW Motorrad Practice makes perfect - the BMW Motorrad Test-Camp Almeria is the ideal way to kick off the new motorcycle season. Once you've been there, you will be looking to get back, time and time again. Book your camp now: http://www.bmw-motorrad-test-camp.com/en Who's keen?
29.10.2014 at 14:14
BMW Brussels Motorrad #BMW K1600GT for sale with only 1445 km!

More info: http://bmwbrussels-motorrad.be/nl/BMWMOTO/bike/13125/bmw-k-1600-k1600gt
28.10.2014 at 12:12
BMW Brussels Motorrad BMW Brussels Motorrad updated their cover photo. 26.10.2014 at 17:17
BMW Brussels Motorrad The new #BMW R 1200 R.
The new BMW R 1200 R
The roadster revolution is beginning! Every motorcyclist's heart will skip a beat at the mere sight of the new R 1200 R. Who is keen to ride this modern clas...
24.10.2014 at 12:12
- Mommaertsstraat, 2 - 1140 - Evere -
Geef ons je mening! Reageer op onze bijdragen via je Facebook-account! Krijg je een foutmelding op deze pagina? Contacteer ons dan viainfo@brusselslife.be
BMW Brussels Motorrad
Naam is verplicht.
TIP : Aarzel niet om uw gegevens (telefoon, fax, ...) in te vullen om contact te vergemakkelijken Een commentaar is verplicht.
Captcha code invalid
Uw bericht wordt naar "# #" verzonden. U zo snel mogelijk zal antwoorden.
Close