CPAB Bruxelles

Louizalaan, 113 - 1050 Ixelles
CPAB Bruxelles... :
Meer nieuws lezen
CPAB Bruxelles
Buurt : Elsene,Louiza
Rubrieken :
Open :

CPAB, een talen- en informaticaschool voor volwassenen erkend door de Franstalige Gemeenschap van België, biedt u al meer dan veertig jaar kwaliteitsopleidingen dankzij het pedagogisch gekwalificeerde en heel bekwame team. De inschrijvingen gebeuren geregeld tijdens het jaar. CPAB organiseert immers vier sessies per jaar voor de daglessen (september, half november, eind januari en midden april) en twee sessies per jaar voor de avondlessen (september en eind januari).

U kunt er terecht voor lessen Frans, Nederlands, Engels, geschreven Frans (remediëring grammatica en spelling 1 & 2) en Word, Excel, tekstverwerking en dactylo, internet.

Gemotiveerde en motiverende lesgevers, kleine groepjes van acht tot zestien personen, pedagogische ondersteuning en aangepaste onderwijstechnieken hebben CPAB een uitstekende reputatie bezorgd wat betreft les in vreemde talen. Spreken, spreken en nog eens spreken! Zich mondeling uitdrukken in een vreemde taal is het hoofddoel van de lessen. Dankzij een gerichte opleiding geeft CPAB Brussel u de middelen om vertrouwen te winnen door u het woord te geven in de aangeleerde taal.

Behalve het ontwikkelen van het mondeling uitdrukken, beogen de taallessen van CPAB ook andere competenties zoals mondelinge communicatie, mondeling en schriftelijk begrijpen en schrijven. Van de postkaart tot persartikels via liedjes, films, documentaires en romans, u zult een variatie aan authentieke documenten verkennen die u zullen leren luisteren, lezen en communiceren over verschillende onderwerpen.

Ga van start met CPAB

Heeft u zin om van start te gaan en een andere taal te leren of uw kennis bij te schaven? Aarzel niet en kies voor de lessen van CPAB. U wordt er begeleid door een team gekwalificeerde en ervaren lesgevers die gebruikmaken van geavanceerde apparatuur en moderne hulpmiddelen. CPAB Brussel biedt ook al een twintigtal jaar informaticalessen aan (Word, Excel, tekstverwerking en dactylo, internet) die u de nodige basisvaardigheden bijbrengen voor privégebruik en professioneel gebruik.

In deze erkende en gesubsidieerde school, die perfect is gelegen tussen het metrostation Louise/Stéphanie en de wijk Bailly/Châtelain, kunt u terecht voor kwaliteitsvol onderwijs in een aangenaam kader en een internationale sfeer. 

Bijkomende inlichtingen kunt u verkrijgen bij het secretariaat (02/511 01 09) of op de website (www.cpab.be).

CPAB Merci de partager avec vos collègues, amis et ados!!!!

CPAB : Cours du jour et soir pendant l'année. Reprise 25/8.
New : Tables de conversation anglais et néerlandais & Cours de remise à niveau en Grammaire et orthographe française.
Infos sur www.cpab.be

Inforlingu@ : cours à la carte, mini-groupe, pour votre société et stages de langue en été, à partir de 15 ans + adultes!! Ouvert tout l'été!
Infos sur www.inforlingua.be
01.07.2014 at 14:14
CPAB CPAB added a new photo. 16.03.2014 at 14:14
CPAB New Registrations in January 2014 !
Nouvelles inscriptions en janvier 2014 !

Read more on
Plus d'infos sur
www.cpab.be
03.01.2014 at 22:22
CPAB Happy New Year 2014 !
Bonne Année 2014 !
Gelukkig Nieuwjaar 2014 !
03.01.2014 at 21:21
CPAB Ooy vous invite à la K-Fête CPAB.
Voici le menu de la semaine
16.12.2013 at 16:16
- Louizalaan, 113 - 1050 - Ixelles -
Geef ons je mening! Reageer op onze bijdragen via je Facebook-account! Krijg je een foutmelding op deze pagina? Contacteer ons dan viainfo@brusselslife.be
CPAB Bruxelles
Naam is verplicht.
TIP : Aarzel niet om uw gegevens (telefoon, fax, ...) in te vullen om contact te vergemakkelijken Een commentaar is verplicht.
Captcha code invalid
Uw bericht wordt naar "# #" verzonden. U zo snel mogelijk zal antwoorden.
Close

In de Nabijheid