WY - The Mercedes House

Bodenbroekstraat, 22-24 - 1000 Bruxelles
WY - The Mercedes Ho... : 'Speciale gerechten in een speciaal kader.' Feedback gegeven door Werner Maes.
Meer nieuws lezen
WY - The Mercedes House

Sterren van The Mercedes House en Bart De Pooter vinden elkaar in WY.

The Mercedes House mag zich voortaan met nog meer brio de "place to be" noemen voor wie elegantie en uitmuntend vakmanschap weet te appreciëren: met het aantrekken van Bart De Pooters keuken wordt een even sterke als zinnenprikkelende troef binnengehaald.

WY op het Zavel

De reputatie van het merk is er een van topkwaliteit en The Mercedes House trekt die lijn nu culinair door met de uitstekende in-house resto-bar WY, aangestuurd door GaultMillau's chef van het jaar 2012. Voor WY vertaalt Bart De Pooter zijn visie op koken en eten naar de setting van The Mercedes House. WYserveert niet alleen lunch en diner, maar ook ontbijt en op zondag brunch, altijd met de verfijning die Bart eigen is.

Net als de gerechten van Bart prikkelt ook het geïntegreerde interieur de zinnen: met een Mercedes SL Black Series als uitgangspunt verzoende ontwerper Franky Claeys de stijl van Parijse cafés uit de fifties moeiteloos met sciencefiction uit de seventies. Met camera's boven de potten krijgt het begrip 'open keuken' bovendien een extra dimensie. 's Avonds is WY Late, de after dinner zone, de geschikte plaats voor een afsluiter: in stijl genieten van een geraffineerde cocktail.

Mercedes Shop

The Mercedes House blijft uiteraard ook de plek bij uitstek om de nieuwste en meest exclusieve modellen van Mercedes te ontdekken. De shop met originele Mercedes-parafernalia houdt het brandgevaar bij opflakkerende jongensdromen over Formule 1 onder controle. Een exclusieve omgeving dus om een fijnproeversconcert mee te pikken, een kookdemonstratie bij te wonen of een tentoonstelling te bezoeken. Kortom, een levendige ontmoetingsplaats waar altijd iets nieuws te beleven valt.

Zo profileert The Mercedes House zich als de ideale locatie voor business meetings, events, seminaries, persconferenties, bedrijfsfeesten, enz. Dit alles in het hart van Brussel en Europa, op wandelafstand van het Koninklijk Paleis, het Belgische parlement, de Kunstberg, ... Het motto van Mercedes luidt dan ook niet toevallig: " the best or nothing "

WY by Bart de Pooter - Brussels 'Speciale gerechten in een speciaal kader.'

Feedback gegeven door Werner Maes.
10.09.2014 at 19:19
WY by Bart de Pooter - Brussels 'Excellent menù and very original presentation'

Feedback gegeven door F..
06.09.2014 at 12:12
WY by Bart de Pooter - Brussels 'Depuis l'ouverture il y a deux ans et après plus de vingt repas au WY, notre plaisir reste égal : il s'agit d'une cuisine de haut niveau, toujours surprenante et de qualité constante. Et, pour que le plaisir soit complet, à un prix très raisonnable. En plus, l'équipe est sympathique et décontractée.'

Feedback gegeven door J. uit Bruxelles.
29.08.2014 at 10:10
WY by Bart de Pooter - Brussels yesterday we proudly presented Kobe-Beef
ENJOY !
Binnenkort Kobe-biefstuk in België
Vanaf oktober kan je bij ons Japans Kobe rundvlees kopen. Bart De Pooter, van het tweesterrenrestaurant 'De Pastorale', mag het exclusief invoeren. ...
27.08.2014 at 9:09
WY by Bart de Pooter - Brussels 'Geweldig. Uitmuntende service. Waarlijk heerlijke gerechten!'

Feedback gegeven door P..
26.08.2014 at 12:12
- Bodenbroekstraat, 2224 - 1000 - Bruxelles -
Geef ons je mening! Reageer op onze bijdragen via je Facebook-account! Krijg je een foutmelding op deze pagina? Contacteer ons dan viainfo@brusselslife.be
WY - The Mercedes House
Naam is verplicht.
TIP : Aarzel niet om uw gegevens (telefoon, fax, ...) in te vullen om contact te vergemakkelijken Een commentaar is verplicht.
Captcha code invalid
Uw bericht wordt naar "# #" verzonden. U zo snel mogelijk zal antwoorden.
Close