Afterwork Shopping

Geschreven door BrusselsLife Team - (Bijwerken: 10 okt. 2013, 07:56)
Afterwork Shopping

Waarom op bepaalde dagen later sluiten?

Brussel moet zich aanpassen aan onze nieuwe manieren van leven, de mensen werken veel later 's avonds en hebben geen tijd om in de week te gaan winkelen. De klanten hebben er duidelijk nood aan om op bepaalde dagen latere sluitingsuren te hebben maar het is vooral omdat Brussel ook de hoofdstad van Europa is dat ze andere standaardnormen heeft dan een gemiddelde stad.

Voor de klanten

Naast de onmiddellijke voordelen van zulk een initiatief, zoals bijvoorbeeld enkele extra uren om in de week te kunnen shoppen en zo de lange rijen aan de kassa op zaterdag te vermijden, geeft deze laattijdige opening van de winkels u een verhoogd "shopping-comfort". En het is natuurlijk perfect voor de aankopen van de laatste minuut... nog vlug een verjaardagskadootje vinden, een presentje voor vrienden die u op het laatste moment uitnodigen voor een dineetje bij hen thuis... u hebt ruim de tijd om nog iets te vinden...

Voor de handelaren

In deze periode van crisis hebben de handelaren hulp nodig. Dit initiatief zal de handelaren toelaten om hun zakencijfer te verhogen en extra klanten erbij te krijgen dat normaal enkel op zaterdag gaan winkelen. Om kort te zijn, vanaf nu is het niet meer nodig om op zaterdag tussen het massa volk te staan. Kom van deze paar extra uren profiteren om uw shopping te doen.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]