Category: 
Brabantse vaar-, fiets- en wandelinghappening 2015
Op vrijdag1 mei 2015 krijg je met de jaarlijkse Vaar-, fiets- en wandelhappening een voorproefje van het nieuwe vaarseizoen in Brabant en Brussel. Kom de Brabantse kanalen, de Zenne en de Dijle met de boot, de fiets of te voet ontdekken en genieten van de bezienswaardigheden langs het water.

Dankzij de steun en actieve medewerking van de kanaalgemeenten, de Provincie Vlaams-Brabant, het Brussels Gewest, de Vlaamse overheid, de toeristische instanties en talrijke verenigingen, kunnen Kanaaltochten Brabant en Brussels by Water weer een goed gevuld en gevarieerd programma brengen. Ter gelegenheid van de Vaarhappening is de toegang tot de bezienswaardigheden uit het programma gratis, evenals de deelname aan de begeleide wandel- en fietstochten.

Op vrijdag 1 mei 2015, kan je voor 1 euro (of soms gratis) genieten van een gegidste boottocht op één van de Brabantse kanalen. Mooier kan het vaarseizoen niet van start gaan!

Ontdek onbekende luwe wandel- plekjes en groene fietswegels, geniet van oude en nieuwe architectuur nabij de waterkant of verpoos bij één van de vele animatiestandjes.