Brussel gezien door bloggers

Geschreven door BrusselsLife Team - 14 nov. 2005, 00:00 (Bijwerken: 25 aug. 2015, 15:32)
Brussel gezien door bloggers
Sinds enkele maanden zijn Blogs, deze online elektronische dagboeken van meneer en mevrouw 'iedereen', onvermijdbare plekken geworden in het internetleven. Alle onderwerpen worden er aangekaart, en natuurlijk maakt ook het onderwerp Brussel deel uit van talrijke verhalen.

De referentie in de materie blijft "Brussel, mijn stad" ("Bruxelles, ma ville"), deze webpagina, vaak geactualiseerd, dekt een breed deel van het Brusselse leven (van de heraanleg van de meren van Elsene tot de recente wagenbranden in Sint Gillis), met talrijke foto's blijkbaar genomen door de schrijver van het artikel zelf. De "Blog de Fu" presenteert wat dat betreft artistieke kiekjes genomen, zowel overdag als 's nachts, in de vier uithoeken van de hoofdstad.

Deze blogs worden gemaakt door Brusselaars, maar de uitgewekenen die zich zijn komen vestigen in de hoofdstad zijn niet minder karig met hun commentaren op hun gaststad. Het is op deze manier dat "Cheese web, tales of Expat life in Belgium" het leven vertelt van een Canadees koppel in de hoofdstad en dat "My boyfirend is a twat" spreekt over het dagelijkse leven van een Britse alleenstaande moeder die al meer dan tien jaar in België verblijft. Michi-Hiro Tamaï

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]