Brussel Segwaytour

Geschreven door BrusselsLife Team - 08 jun. 2008, 00:00 (Bijwerken: 11 mrt. 2022, 09:21)
Brussel Segwaytour
De Segway is een electrische tweewieler die rechtopstaand bestuurd wordt, waarbij het lichaam naar de kant geleund wordt die men wenst uit te gaan. Het toestel registreert uw hellingsgraad en zorgt ervoor dat u uw evenwicht bewaart.

Met andere woorden, wil u vooruit of achteruit, dan hoeft u enkel naar voren of naar achteren te buigen. Blijf goed rechtop staan, en de machine staat stil.

Brussel

Drie keer per dag en dat gedurende vijf maanden zal " De Brussels Segwaytour " u op deze voertuigen van de toekomst een originele en ecologische toeristische wandeling aanbieden. De Segway vereist weinig inspanning, u bent er vlug mee vertrouwd, en het wordt het ideale middel om Brussel te bezoeken. Kom naar het centrum van de hoofdstad om de mooiste en vreemdste plekjes te ontdekken en te herontdekken. U zal merken dat het niet altijd de bekendste plekjes zijn.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]