Brussels Short Film Festival2013 wordt een verjaardagseditie met markante cultfilms, kortfilms in 3D en nog veel meer. Dat betekent feest! Om beter je weg te vinden in de 300 films die wij je aanbieden, hebben we ze in verschillende categorieën en subcategorieën ondergebracht.

22 500 toeschouwers in 2012. Niet iedereen kan fouten maken. Het festival is kort, het is leuk, belonen, warm, en het gebeurt in het hart van Elsene! Blijven niet aan de zijlijn.

Films

300 films verzameld in 90 sessies van 1u30 elk bestaande uit 4 of 5 films van 30 minuten. Een unieke kans om de wereld van de cinema te ontdekken, maar niet altijd even makkelijk om te navigeren. Dus we hebben gekauwd de taak. Voor een eerste bezoek raden we de internationale concurrentie, de films van grote regisseurs of programma "Best of". Voor degenen die reeds hebben gemaakt hun merken: nieuwsgierig zijn en krijg je grill jezelf! Het is beter dan sudoku. Naast het plezier nog komen...

Robbie Rocket van Wim Geudens

Plaatsen

Het Festival niet heeft het inzetten van haar vleugels af, omdat naast de Vendome, het Little Theatre Mercelis, de hoofdstad van de Place Fernand Cocq, het Palais des Beaux-Arts is Flagey, die nemen de kant en het festival zal gastheer 5 opeenvolgende dagen. Laat het gezegd worden, het festival is nu ook de vijvers!

De sfeer

Voor of na de sessies, ontmoet filmmakers en andere toeschouwers in de feesttent en de bar kamers. Omdat in het Festival, was er 'feestelijk'...

Openbare

Er is voor elk wat wils: vrienden, familie, school, tussen de oudsten ... De korte? Het is vooral voor jou! Kom binnen, kom binnen, de sessie start.