Brussels Short Film Festival
  • Wanneer ? Van 23 april tot 3 mei 2014
  • Hoeveel ? 6€ € - Pass : 30€
  • Web ? www.bsff.be
Brussels Short Film Festival is terug in 2014 met met markante cultfilms, kortfilms in 3D en nog veel meer. Dat betekent feest! Om beter je weg te vinden in de 300 films die wij je aanbieden, hebben we ze in verschillende categorieën en subcategorieën ondergebracht.

Het festival is kort, het is leuk, belonen, warm, en het gebeurt in het hart van Elsene! Blijven niet aan de zijlijn.

Films

100 films verzameld in 3 categorieën : nationale competitie, internationale competitie en "next generation" competitie. Een unieke kans om de wereld van de cinema te ontdekken.

200 films verzameld in een "off" programa. 

Nacht van de Kortfilm

Een nacht gevuld met prettige en andere bizarre kortfilms en clips… Kortom: redenen genoeg om tot in de kleine uurtjes wakker te blijven!

Plaatsen

Het Festival vindt plaats in de Vendome, het Little Theatre Mercelis, de hoofdstad van de Place Fernand Cocq, het Palais des Beaux-Arts en Flagey.

De sfeer

Voor of na de sessies, ontmoet filmmakers en andere toeschouwers in de feesttent en de bar kamers. Omdat in het Festival, was er 'feestelijk'...

Openbare

Er is voor elk wat wils: vrienden, familie, school, tussen de oudsten ... De korte? Het is vooral voor jou! Kom binnen, kom binnen, de sessie start.