Elektronische betaling

Geschreven door BrusselsLife Team - 23 aug. 2005, 00:00 (Bijwerken: 26 feb. 2018, 13:17)
Elektronische betaling
België is één van de landen ter wereld waar de middelen om elektronisch te betalen het best ontwikkeld zijn. Vergeet dus niet om in uw bank een Bankcontact of MisterCash kaart aan te vragen.

"Met deze kaart kunt u overal in België uw aankopen betalen en cash geld ophalen in één van de 6.000 automatische biljetverdelers die ons land telt. Er bestaat ook Proton, de elektronische geldbeugel die tot 125 euro kan bevatten. Hij is oplaadbaar en is inderdaad zeer handig om uw dagelijkse kleine betalingen te doen, maar ook om een parkingplaats te betalen of om een blikje drank in een automaat te kopen. Ook het gebruik van kredietkaarten is in België zeer courant: Visa en Mastercard zijn de twee meest gebruikte. Let wel: de tarieven van deze moderne betaalmiddelen variëren van bank tot bank. Card Stop dient om uw kaart te blokkeren in geval van verlies of diefstal. Het telefoonnummer is 070/ 344 344 en is 24 uur op 24 7 dagen op 7 bereikbaar. Sinds 1 juli hebben de banken geleidelijk aan hun selfbanken geopend voor klanten van een andere bank. Het is dus mogelijk om met uw Bancontact/Mistercash kaart cash geld op te halen in alle selfbanken, zelfs indien u geen klant van deze bank bent. Op een andere manier gezegd, u kan geld ophalen in een agentschap van Fortis zelfs al bent u bijvoorbeeld klant bij Ing".

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]