Modern meubilair

Geschreven door BrusselsLife Team - 23 aug. 2005, 00:00 (Bijwerken: 29 jul. 2015, 08:24)
Modern meubilair
Aanwezig in elke ruimte van het huis, gaat modern meubilair steeds beter en beter samen met antieke meubels.

"Als echte meester in het decoreren van huizen van de 21e eeuw, stelt "Dominique Rigo", in de "Concept Store", zijn immense winkel in de Stallestraat in Ukkel, meubels van zeer hoge kwaliteit, voor, zowel voor de keuken, de living, de eetkamer of de slaapkamer. Alles wordt prachtig gepresenteerd in een allesomvattende verlichting. In Ukkel, vindt men de winkel "Aria" die in een ruimte van 500 m², op twee verdiepingen, de meubels van de grootste internationale designers, toont. De doorschijnende zetels "Marie" van Philippe Starck staan er rustig naast de zetels van "Cassina" met hier en daar ertussen, op een speelse manier, objecten van "Alessi". Voor lampen allerhande moet men in de winkel, "Artemide" zijn, in de Waterloosesteenweg. In dezelfde stijl en niet ver daarvandaan, op de Louizalaan, kan men de showroom van "Cinna, het andere licht" bezoeken voor moderne stukken die perfekt te combineren zijn met eendert welke stijl. Ook de hedendaagse decoratieve objecten, hebben hun specifieke adressen. Zo is er bijvoorbeeld "W80" die zich in de Washingtonstraat bevindt en die waarschijnlijk de grootste keuze in diverse kwaliteit aanbiedt. Men vindt er volop kleuren en originele vormen zonder de "Boîte à..." te vergeten. In de Baljuwstraat is er de "Lune après lune", waar men heel grappige objecten kan vinden. Een vrolijke winkel is ook de "Z'Art" op de Elsensesteenweg, die sinds enige jaren een enigszins plastisch en fluo concept ontwikkelt."

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]