• Wanneer ? 31 december 2011
  • Hoeveel ? 25€
  • Web ?
Nieuwjaar @ Théâtre de la Place des Martyrs Of kom de twaalf klokslagen om middernacht bijwonen op het Martelaarsplein! Er staan twee optredens en een soirée op de agenda!
De avond gaat van start met « Mes singeries vocales » van Bruno Coppens die u laat kennismaken met zijn linguïstische talenten! Surrealisme, waanzinnige teksten en humor garanderen veel plezier! De avond wordt verdergezet in alternatief Frans met de « Diablogues » van Roland Dubillard. In dit spektakel hoort u een leuk talenspel waarin woorden met elkaar geassocieerd worden om een gevoelige en humoristische symfonie te creëren. Na deze twee optredens kunt u zich verder vermaken in het theater en het nieuwe jaar inluiden met het team van het Théâtre de la place des Martyrs. De uitzonderlijke prijs voor deze avond bedraagt 25 euro, inclusief de optredens en een glas champagne.

De keuken

U kunt kiezen tussen twee menu's (reserveren verplicht voor 24 december): Het menu aan 25 euro bestaat uit een voorgerecht met scampi's, een hoofdgerecht met gevogelte en kaastaart als dessert. Menu 2 aan 35 euro bestaat uit een Scandinavisch bordje als voorgerecht, gevolgd door eens en als dessert een panacotta met limocello. Voor meer info kunt u terecht op de website.