Restaurant

Restaurant Week - Dining City

Van 3 to 9 juni 2013 www.restaurantweek.be|

Foodies die Dining with the Stars hebben gemist hoeven niet getreurd te zijn want van 3 tot 9 juni vindt de elfde editie van de DiningCity Restaurant Week plaats. Tijdens deze culinaire week kunnen bezoekers genieten in één van de vijfhonderd toprestaurants die België en Luxemburg rijk zijn voor een vaste haalbare prijs.

Na het grote succes van Restaurant Week in New York, was de eerste week georganiseerd in Belgie in 2008. Het succes was direct en in hetzelfde jaar een tweede editie werd geboren dit keer in verschillende steden. Elke editie van de Week is een succes omdat de klanten echt waarderen de mogelijkheid om te lunchen of dineren in goede restaurants te gaan tegen zeer redelijke prijzen.

Dineren voor een vaste haalbare prijs

Foodies die Dining with the Stars hebben gemist hoeven niet getreurd te zijn want 6 november tot en met 2 december 2012 vindt de elfde editie van de DiningCity Restaurant Week plaats. Tijdens deze culinaire week kunnen bezoekers genieten in één van de vijfhonderd toprestaurants die België en Luxemburg rijk zijn voor een vaste haalbare prijs.

Succesvol concept

Hierdoor kunnen ook mensen met een klein budget genieten van de service, gastvrijheid en bijzondere gerechten in één van de vijfhonderd deelnemende restaurants. De elfde editie bewijst dat er veel belangstelling is naar de culinaire week en dat de formule bij een breed publiek aanslaat. Reserveren voor de Restaurantweek kan vanaf woensdag 24 oktober via de website www.restaurantweek.be.

Geef ons je mening! Reageer op onze bijdragen via je Facebook-account! Krijg je een foutmelding op deze pagina? Contacteer ons dan via info@brusselslife.be

Advertorial  

Lees ook  

Adressen