Uitgaan

Robin Foster @ Vk concert

Op 1 juni 2012| 15 EUR| www.vkconcert.be|

Hypnotic and hugely appealing, Foster's intensely brooding instrumentals bring an intangible but undeniable tension and all driven by waves of guitars.

De Engelse componist en multi-intrumentalist heeft zopas z'n tweede album opgenomen in Bretagne, Frankrijk, waar hij werkt en woont. Z'n nieuwe album vertoont samenwerkingen met zanger Dave Pen en Ndidi. Robin Foster, stil- en talent volle muzikant is afkomstig uit Kendal, dicht bij Manchester (UK), heeft voor prestigemerken gewerkt, zijn naam en voornam zijn verbonden verbonden met grote namen als niets minder dan Hugo Boss, en hij werkte samen met mense , en componeerde ook scores voor One Tree Hill, o.a. Robin Foster is een kanjer : esthetisch, in muziek met groove en alles wat de luisteraar bevalt ! In de muziek van Robin Foster vindt men wat aanlokkelijke melodie betekent, alles wat obslorpt, en alles wat men van post rock kan verwachten, en dit vanaf de allereerste momenten. Robin Foster kan schoon met prachtig mixen om het beste weer te geven. Een klank om te horen, een concert te beleven !

Geef ons je mening! Reageer op onze bijdragen via je Facebook-account! Krijg je een foutmelding op deze pagina? Contacteer ons dan via info@brusselslife.be

Lees ook  

Adressen