Met het gezin

Walking with dinosaurs @ Brussels Expo

Brussels Expo| Van 30 November tot 9 December 2012| Van 35 tot 50 € via www.dinosaurlive.be/ vanaf 20 April|

Na een succesvolle wereldtournee in 2009 dat WALKING WITH DINOSAURS op de 4 de plaats van best verkochte show (na U2, AC/DC en Bruce Springsteen) catapulteerde, wandelen er opnieuw dinosauriërs rond op onze planeet in een nieuwe serie voorstellingen van de spectaculaire theatershow WALKING WITH DINOSAURS - THE ARENA SPECTACULAR, gebaseerd op de bekroonde tv- serie van de BBC en ook Brussel zullen ze niet vergeten.

WALKING WITH DINOSAURS - THE ARENA SPECTACULAR is gebaseerd op de bekroonde BBC televisieserie waarin 15 levensgrote dinosaurussen op ware grootte tot leven worden gewekt in één van de spannendste shows die ooit is vertoond. De show komt oorspronkelijk uit Australië, waar WALKING WITH DINOSAURS - THE ARENA SPECTACULAR na jaren van voorbereiding tot leven kwam in de Allphones Arena in Sydney. Uiteindelijk zagen ruim 300.000 mensen het spektakel in 5 Australische steden. In slechts 4 jaar tijd is WALKING WITH DINOSAURS - THE ARENA SPECTACULAR 1.746 keer opgevoerd in 206 steden over de hele wereld, voor het verbluffende aantal van 7,3 miljoen mensen. Ook in Belgïe was het resultaat verbluffend met het Sportpaleis (Sept 2009) en Brussels Expo (mei 2010), met in totaal meer dan 130 000 bezoekers. Wat ons land meteen als best verkochte Europees land plaatste.

Geef ons je mening! Reageer op onze bijdragen via je Facebook-account! Krijg je een foutmelding op deze pagina? Contacteer ons dan via info@brusselslife.be

Lees ook  

Adressen