Videoclub of game-store thuis

Geschreven door BrusselsLife Team - 11 mrt. 2007, 00:00 (Bijwerken: 29 jul. 2015, 12:42)
Videoclub of game-store thuis
Sombere regenachtige winteravonden. Niets interessants op tv, verkouden vrienden en geen zin om naar de videotheek te gaan. Geen paniek, er bestaan diensten waarbij u dvd's en spelletjes voor consoles bestelt via internet met levering aan huis.

Het principe is eenvoudig: na inschrijving op de gepast website, kunt u kiezen tussen verschillende abonnementstypes. De abonnementen, geldig voor een duur van maximaal zes maanden, laten u tot één tot vijf dvd’s thuis te ontvangen. Het aanbod is uitgebreid en de catalogus met duizenden titels bevat ook de recentste titels. De levering en terugzending zijn gratis en er zijn geen boetes voor laattijdig terugsturen. Zodra u de bekeken dvd’s heeft teruggestuurd, worden de volgende uit uw referentielijst verstuurd. Dit principe bestaat ook voor videospelletjes. U kiest uit een catalogus met meer dan duizend titels voor alle consoles het spelletje waarin u geïnteresseerd bent en via de post komt het tot bij u. Zodra u klaar bent met het spel, stuurt u het terug in de voorgefrankeerde omslag en het volgende spel uit uw lijst wordt opgestuurd. Deze formule is goedkoper dan het aankopen van spelletjes en ze laat u toe spelletjes te testen vooraleer ze te kopen bij een speciaalzaak of via dezelfde website die interessante voorstellen heeft.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]