Jonathan Wilson I Trix

Jeudi 13 septembre 2018 - Jeudi 13 septembre 2018
Ajouter au calendrier 09/13/2018 09/13/2018 Europe/Brussels Jonathan Wilson I Trix Trix Muziekcentrum Noordersingel 28 Borgerhout , 2140

Trix Muziekcentrum Noordersingel 28 Borgerhout , 2140

Carte

Caractéristiques -

Concerts

Vijf jaar hebben we er op moeten wachten. Op die nieuwe van Jonathan Wilson, genaamd Rare Birds. Een passende titel voor de rariteiten van Wilson en de psychedelische trip waar hij je in meeneemt.

Of hij dat laatste half decennium stil heeft gezeten? Nee hoor. Hij producete sublieme albums van onder andere Father John Misty en Conor Oberst, en speelde mee met Pink Floyd legende Roger Waters en Roy Harper.

En tussen al dat producen en spelen door, maakte hij een mirakel van een plaat. Wilson is een onuitputtelijke put van verrassingen en verwondering. "De plaat is een weerspiegeling van en een ode aan zijn muzikale invloeden", aldus Wilson zelf. En dat klinkt soms country, soms americana, maar altijd buitenaards.

"Jonathan Wilson is iemand die uit een andere tijd of een andere wereld lijkt te komen, maar tegelijkertijd ook wel verdomd goed weet waar hij mee bezig is." - Dansende Beren

_____

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 13 april om 10u via https://www.trixonline.be/nl/programma/jonathan-wilson-us/2097/

La source :

Où manger ou boire?
avant et après l'événement