Image

Max Godet Architecture + Design

Rue Joseph Stallaert 32 Ukkel 1180

Max Godet Architecture + Design

Na zijn masteropleiding Architecture in Saint-Luc in Brussel voelde Max Godet al snel de behoefte om zich in 3D uit te drukken en met materialen te werken. Hoewel hij een passie heeft voor zijn werk als architect, is zijn behoefte om te creëren nog sterker. Zijn ding is om de materialen te hanteren, modellen te maken en met volumes te spelen.

In 2015 besloot hij het meubelontwerp in de praktijk te brengen en opende zijn winkel in Ukkel, in het zuiden van Brussel, waar hij meubels en armaturen uit natuurlijke en lokale materialen vervaardigt en realiseert. Bezorgd over de ergonomie en de functionaliteit is elk ontwerp het resultaat van een concept en heel veel denken. Met zijn handgemaakte vaartuig confronteert hij zichzelf onmiddellijk met zijn ontwerp en laat het evolueren van een project naar een model. Met een speciale voorkeur voor staal, een stijf maar elastisch materiaal, hanteert Max Godet het product, vormt het, transformeert het en brengt zijn ideeën tot leven met zijn verfijnde en dynamische stijl.

Op maat verdiept, handgemaakt, zijn realisaties worden naadloos in elke ruimte geïntegreerd en bieden de eigenaars een maximum aan functionaliteit. Een idee dat je in het leven wilt brengen voor de evolutie van je interieur? Max Godet zal er graag over praten en uw behoeften begrijpen. Hij zal het op maat ontwerpen volgens uw interieur en meubilair. Of u nu uw huis of uw bedrijfsruimte wilt inrichten, maak uw keuze uit de ontwerpen van Max Godet die echt een unieke emotie creëren. Sinds kort biedt de winkel decoratie-objecten en indrukwekkende sculpturen.

In 2017 rolde deze jonge architect en ontwerper in de Uptown Design-wedstrijd. Hij won de Elle Décoration Uptown Design Award (EDUDA), de eerste prijs voor originaliteit, precisie en voor het functionele en verfijnde aspect van zijn werk.

Max Godet verwelkomt je in zijn showroom in Ukkel waar je zijn ontwerpen kunt ontdekken, maar ook wat advies krijgt over interieurontwerp en een echte ondersteuning om je ideeën tot leven te brengen.

 

Max Godet Architecture + Design
That is great !
Send us a message.

Hello