Image

Daldecor

Chaussée de Ruisbroek, 125 1190 Forest
Map Photo

QUARTIER :   Vorst

Caractéristiques :   Decoratie, Parket, Salon, Tegels, Producten, Badkamer, Tegels, Keukens, Kamer door kamer

Heures d’ouverture :   Van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 18.00, zaterdag van 9.30 tot 17.00

U wil uw woning renoveren, in een nieuw kleedje steken rekeninghoudend met uw stijl en persoonlijkheid, kom inspiratie opdoen bij Daldecor ! U vindt er de grootste merken van tegels, natuurlijke stenen, parket of andere vloerbekleding.

Daldecor is een familiebedrijf dat gesticht werd in 1983. In 1999 richt Daldecor een prachtige showroom van 600 m² in met meer dan 4000 m² aan winkelruimte op de Ruisbroeksesteenweg in Vorst, op enkele stappen van de Brusselse ring. Sinds 2004 heeft een 2e showroom zijn deuren geopend in Chaudfontaine, op de plek van de oude Carobel.

Voor allemaal !

Oorspronkelijk was Daldecor vooral groothanderaar, maar dankzij het ruime gamma en de interessante prijzen hebben talrijke particulieren, architecten, ondernemers en projectontwikkelaars hun projecten kunnen waarmaken.

Hide Images Show Images

Envoyer un message ou une demande

Chaque semaine vous recevez le meilleur de l'actualité bruxelloise: divertissement, évènements, carnet d'adresses, agenda...

Brusselslife Newsletter

Chaque semaine vous recevez le meilleur de l'actualité bruxelloise: divertissement, évènements, carnet d'adresses, agenda...

Choose your Language