Image

Direct Design

Rue du Vieux Marché aux grains 43-45, 1000 Bruxelles
Map Photo

Direct Design

QUARTIER :   Sint-Katelijne

Caractéristiques :   Decoratie, Decoratieartikelen, Kunst en Design

Heures d’ouverture :   Maandag tot Zaterdag van 11u tot 17u | Zondag van 14u tot 18u

Direct Design is gesitueerd in hartje Brussel en biedt kwaliteitsmeubels en –designobjecten, die uit heel Europa afkomstig zijn.

Je wordt gelukkig van het restylen van je interieur… van verlichting, meubels, decoratieve artikelen, tot aan tuinmeubilair! Bij Direct Design vindt u een originele selectie.

Een complementaire showroom en een e-commerce site

Vlakbij de Grote Markt, in de hippe wijk Dansaert - Sinte Catherine, ontvangt Direct Design in een showroom, die altijd in ontwikkeling is. Elke maand komt er iets nieuws! Traditionele koekoeksklokken, opnieuw ontworpen door architecten, supermooie uitschuifbare tafels, nog nooit eerder geziene converteerbare sofa’s ... de keuze is gevarieerd.

Bezoek ook de website . U zult duizenden producten vinden, op een intelligente manier uitgekozen en goed geordend, ideaal om inspiratie op te doen, vóór of na een bezoek aan de showroom.

Drie assen, die de kwaliteit garanderen

Om u de mooiste, slimste en origineelste producten aan te bieden, zet Direct Design in op drie belangrijke kwaliteitsgebieden.

Direct Design ondersteunt "eco-ontwerpers", die een ecologische dimensie integreren in de creatie van hun product, in het bijzonder door de levenscyclus van hun creaties en materialen te analyseren. Bijvoorbeeld de akoestische schermen van gerecycleerd kunststof van Buzzispace, of de trompe l'oeil LED-lampen van van Studio Cheha.

Direct Design is altijd op zoek naar een kwalitatief ontwerp, daarom kiest zij ook voor Europese uitgeverijen, die lokaal produceren. Ontdek in de showroom of op de website het iconische Scandinavische design, de flamboyante artisticiteit van het Italiaanse design en de natuurlijkheid van het Belgische design.

Bij Direct Design vechten we ook om de authenticiteit van de aangeboden producten te garanderen. Geen ruimte voor kopieën en low-end, alleen kwaliteit komt in aanmerking. En kers op de taart : de prijz

Hide Images Show Images

Envoyer un message ou une demande

Chaque semaine vous recevez le meilleur de l'actualité bruxelloise: divertissement, évènements, carnet d'adresses, agenda...

Brusselslife Newsletter

Chaque semaine vous recevez le meilleur de l'actualité bruxelloise: divertissement, évènements, carnet d'adresses, agenda...

Choose your Language