Manfroy Electro

Chaussée de Bruxelles, 290 - 1410 Waterloo

Het paradijs van de nieuwste elektrische goederen

Opdat keuken zou rijmen met plezier, is het belangrijk goed uitgerust te zijn. Al meer dan 80 jaar waakt Manfroy in Waterloo erover dat je kan beschikken over keukenmateriaal en -uitrusting van de beste kwaliteit. Hier neemt men de tijd om te luisteren naar je wensen en om je te begeleiden op je zoektocht naar het gerei dat het beste beantwoordt aan je verwachtingen.

 

Manfroy Electrocuisines, kleine en grote huishoudapparaten

Miele, Bosch, Liebherr, Magimix, Alessi, Le Creuset, Screwpull: het zijn maar enkele internationaal erkende referentiemerken die je bij Manfroy Electrocuisines kan vinden. Van kleine tot grote huishoudapparaten, van de eenvoudige grillpan tot de slimme koelkast, van keukenrobots tot stoomovens, het aangeboden productengamma is zowel groot als gevarieerd. Wl je je keuken grondig renoveren of gewoon wat oppeppen met nieuwe toestellen en decoratie, je kan terecht bij Manfroy Electrocuisines. Het is heerlijk vertoeven tussen de fysieke en virtuele rayons van de winkel en er de vaatwasser te vinden waarvan je droomde, het fonduetoestel voor een feestje met de familie of het uurwerk om je keuken op te fleuren…

Manfroy Electrocuisines, service voor alles

De geschiedenis van huis Manfroy gaat terug tot in de XXe eeuw. Toen werken er kolenkachels verkocht. De zaak heeft zich gediversifieerd en zijn activiteiten uitgebreid. Ook vandaag nog, 80 jaar later, maakt de kwaliteit van de service het verschil. Het belangrijkste voor het ervaren team van Manfroy Electrocuisines is niet zomaar producten verkopen, maar het specifieke materiaal verkopen dat je nodig hebt. Alles aan competitieve prijzen.

:p

 

 

Beoordeling en recensies

 

Manfroy Electro
That is great !
Send us a message.

Hello