Poseidon Greek Food & Wine

Chaussée de Louvain, 452 - 1030 Schaerbeek

De traditie verbonden met de moderniteit van de moderne Griekse keuken

Na 40 jaar in Schaarbeek, biedt The Poseidon een keuken met respect voor de evolutie van het moderne Griekenland.

Buurt : Dailly - Meiser

Categorieën : Restaurants Koken Grieks

 

Poseidon Greek Food & Wine

Poséidon ligt het beste uit Griekenalnd op je bord. Moussaka, grillades, lam, meze, youvetsi, tzatziki: alle Griekse specialiteiten zijn op de afspraak.  De chef-kok, die rechtstreeks uit Athene kwam, biedt een gevarieerd menu met traditionele en gemoderniseerde Griekse maaltijden, allemaal in overeenstemming met tradities en met producten van hoge kwaliteit.

We apprciëren hier de warme service en de rijkelijke gerechten die ons meenemen naar het land van de goden van Olympus, maar ook de inrichting van Poséidon kan ons verleiden. Als je binnenkomt kan je niet naast de lange retro-verlichte bar kijken. Op de achtergrond, op de houten etagères presenteert Poséidon zijn beste flessen. Een sobere en lichtrijke inrichting waar men zich goed voelt.

Een mooie selectie wijnen uit Griekenland en de wereld

Tussen de retsina, een typisch Griekse wijn, de Griekse wijnen uit Macedonië en een geslaagde selectie wereldwijnen, vind je bij Poséidon de fles die je maaltijd optimaal begeleidt, in alle prijsklassen.

Organiseer uw evenement op Poseidon

Voor uw seminars, familiefeesten of bruiloft, zal de grote zaal met een Lounge-sfeer u verwelkomen voor het evenement. Om u het beste te behagen: smakelijke Griekse bereidingen, uitstekende kwaliteit en een stijlvolle inrichting.

Om een ​​heerlijke tijd door te brengen in dit gerenommeerde Griekse restaurant, raden wij u ten zeerste aan om uw tafel telefonisch of via de website te reserveren.

 

 

Beoordeling en recensies

 

Poseidon Greek Food & Wine
That is great !
Send us a message.

Hello