United Business Institutes

Avenue Marnix, 20 1000 Bruxelles
Map Photo

United Business Institutes

United Business Institute organiseert een hogere commerciële opleiding (BA, MBA, DBA). Baccalaureaat, Master en doctoraat in Business Administration, deze opleidingen laten studenten toe om onmiddellijk in de realiteit van hun toekomstige beroep te duiken. Een kwalitatieve opleiding in de commerciële en de business sector is een belangrijke troef om doeltreffend te reageren op nieuwe uitdagingen die ontstaan door de globalisering en de groeiende Europese Unie.

De studenten die naar onze school komen, zijn ambitieus en beslist. Als nieuwe gediplomeerden ons instituut verlaten, staat één ding als een paal boven water: ze vertrekken met een betere achtergrond om hun stempel te drukken op de zakenwereld. UBI, gelegen in het hartje van de Europese wijk, stelt drietypes opleidingen voor:

Baccalaureaat in handel (BA) :

De moderne zakenwereld en management evolueren snel op lokaal, internationaal en organisationeel vlak. Deze veranderingen zijn gevarieerd; de evolutie en de openstelling van de markt, de ontwikkeling van technologieën. De managers van vandaag moeten steeds beter voorbereid zijn om het hoofd te bieden aan die veeleisende uitdagingen en de voortdurend evoluerende omgeving. United Business Instituesbereidt de managers van morgen voor door hen de essentiële vaardigheden te bieden om een groot aantal problemen waarmee ze geconfronteerd worden te analyseren en op te lossen. Dit Baccalaureaat geeft een stevige basis met concepten en analytische technieken m.b.t. boekhouding, financiën, management, marketing en communicatie. De studenten leren professionele situaties in een ruimere context te begrijpen en deze kennis te gebruiken om rationele en creatieve oplossingen te ontwikkelen. Deze opleiding beantwoordt aan de Europese standaardvoorwaarden van de Processus de Bologne en duurt drie jaar. Het diploma is gevalideerd en uitgegeven door de Université du Pays de Galle, UK.

Master in Handel (MBA) :

Dankzij de objectieven en de opleidingen in lijn met de actuele markten, bereidt deze master de leerlingen beter voor om uit te munten in de internationale handel- en zakenwereld. De studenten zijn voorbereid om verantwoordelijkheid te nemen en om specifieke missies in het zakenmilieu te beheren. Aan het einde van deze opleiding hebben de leerlingen een betere kennis van de economische en politieke milieus, en kunnen ze nieuwe professionele perspectieven ontwikkelen en evalueren rekening houdend met de menselijke en relationele factor bij zaken. Deze master wordt 's avonds gegeven.

Hide Images Show Images

Envoyer un message ou une demande

Chaque semaine vous recevez le meilleur de l'actualité bruxelloise: divertissement, évènements, carnet d'adresses, agenda...

Brusselslife Newsletter

Chaque semaine vous recevez le meilleur de l'actualité bruxelloise: divertissement, évènements, carnet d'adresses, agenda...

Choose your Language