Woods

Rue de la croix de fer, 66 - 1000 Bruxelles

Voor de amateurs van heerlijk gegrild vlees

Woods biedt u het beste vlees aan, afkomstig uit Argentijnse boerderijen.

Buurt : Centrum

Categorie├źn : Restaurants Argentijns Hamburger

 

Een prachtig product

Bij Woods wordt er niet gelachen met vlees. Elke maand wordt er bij Woods vlees geleverd, gecertifieerd afkomstig uit Argentijnse boerderijen. Om u een perfecte culinaire ervaring te laten beleven kiest u uw gaar tijd, en vervolgens wordt uw bord met zorg en elegantie opgesteld. Neem dus zeker de tijd om dit zachte vlees echt te beproeven.

 

Op het menu staat er ribeyes of faux-filet, tussen 250g en 750g, verkocht per gewicht, al naargelang uw eetlust ! U kunt ook de specialiteit van het huis delen, een tira de ancho van 550g. In een spiraalvorm gesneden en langzaam gebraden, is dit genereus stuk entrecote een echt genot. Alle grillades worden geserveerd met frietjes en huisgemaakte sauzen. Andere bijgerechten zijn ook mogelijk, voor een afwisselend plezier.

 

Voor de lunch en het diner

Aan enkele passen van Park, kunt u de Woods vinden, open vanaf 11u30 voor en lunch met collega’s. U kunt er van lunch formules genieten die u zeker zullen vervullen. De Woods stelt ook, naast de grillades, hamburgers en hotdogs voor, seizoens-entrees, en natuurlijk heerlijke desserts. En als de zon schijnt kunt u ook van het terras genieten.

 

De Woods blijft open tussen 15u en 17u30 om u voor een middag thee te verwelkomen. U kunt dan ook de desserts genieten (taart, pannenkoeken, pancakes, tiramisu, wafels, enz.) die heerlijk smaken met een koffie, thee of milkshake.

Voor uw avonden tussen vrienden of familie verwelkomt de Wood u van harte, in een cosy et elegant decor. U zal er zeker een aangenaam moment beleven. Kinderen kunnen er van een speciaal menu genieten, en u van de lekkere Argentijnse wijnen !

 

 

Beoordeling en recensies

 

Woods
That is great !
Send us a message.

Hello