Image
Flash games - Ik stop met werken

Flash games - Ik stop met werken

Créé le 05/07/2012 - Dernière mise à jour le 29/07/2015 "Flash" games zijn het perfecte excuus om niet te hoeven werken op bureau omdat ze volledig gratis zijn en niet moeten worden gedownload op uw harde schijf. Tussen de tienduizenden titels beschikbaar op het net, zijn er zeker bij die te wensen overlaten, maar ook andere die hun tegenhanger op de console doen blozen van jaloezie.

Net zoals op de televisie

Wilt u graag proberen om de kampioen te doen verliezen? Bent u bereid om de humor van Nagui te aanhoren? Probeer dan de speladaptatie van de spelletjes op de middag op France 2: Iedereen wil zijn plaats innemen . Onoverwinnelijk geacht door de PAF, of ze nu gericht zijn aan een kampioen of aan miljoenen, hun koorts heeft terrein gewonnen op het scherm: Question pour un Champion et Qui veut gagner des millions? (Wie wordt multimiljonair?) .

Wat betreft actiespelletjes

Wat betreft actiespelletjes is er "Viral Pursuit" dat beroep doet op de handigheid van de speler en gebruikt de pijltjes op het toetsenbord om een cel te bedienen. Deze moet een bepaald punt tegemoetkomen terwijl wordt vermeden om geraakt te worden door dodelijke bacteriën. Het effect van sloomheid van die micro-organisme maakt dit spel erg verslavend. Dé klassieker, Old school frogger heeft niets moeten inboeten aan zijn relevantie. Je moet een kikker helpen de weg over te steken door het dodelijke verkeer. Een mix, met een meer recente inspiratie, tussen een platformspel en « shoot them up » (een schietspel) in 2DHeli attack 3 wordt geacht als een van de beste videoludieke producties van de jaren '90.

Reflectie

Als we verder kijken dan de pistolen en de gevechten, vinden we de liefhebbers van de reflectie terug op het scherm. Door een droomrijk universum te mengen met het vegetatieve geïnspireerd op Monty Pythons "Samorost" wordt er geschoven tussen het videospel en het interactief kunstwerk met zijn veelvuldige raadsels. 11 somerset is gebaseerd op een fantastische televisieserie geproduceerd door Télé Québec. De speler wordt ondergedompeld in een avonturenspel « point & click » om paranormale onderzoeken uit te voeren met het zicht op wetenschappelijke ontknopingen. Onlangs is er op het net iets nieuws verschenen, we hebben het hier nu eindelijk over de « room games » die een eenvoudig concept hernemen maar op een duivels efficiënte manier. De speler bevindt zich opgesloten in een kamer en moet eruit zien te komen met behulp van aanwijzingen en voorwerpen die hij moet vinden en gebruiken. De beste vertegenwoordigers van het genre, met hun gestileerde grafische kenmerken en hun benauwde sfeer, zijn: The doors en «Crimson room. Michi-Hiro Tamaï & Frédéric Solvel

Brusselslife Newsletter

Chaque semaine vous recevez le meilleur de l'actualité bruxelloise: divertissement, évènements, carnet d'adresses, agenda...

Choose your Language