Image
Online tv-journaal

Online tv-journaal

Créé le 05/07/2012 - Dernière mise à jour le 29/07/2015 Heeft u geen tijd om het tv-journaal te bekijken heeft u een interessant onderwerp gemist? Of wilt u een reportage rustig opnieuw bekijken zonder op de middernachtuitzending te moeten wachten? U kunt de journaals van RTL-TVI en RTBF online bekijken.

Op de website van de RTBF heeft u twee mogelijkheden: u surft naar www.la1.be om daar met één klik het journaal te bekijken, of u surft naar www.rtbf.be, daar klikt u op het icoon "Journal Télévisé" links op uw scherm en u kunt kiezen tussen de uitzendingen van de voorbije drie dagen. U kunt de uitzendingen bekijken in lage, middelmatige en hoge resolutie, die echter niet toegankelijk is voor de abonnees van Belgacom ADSL.

Informatie in één klik

Op de website van RTL-TVI (www.rtl.be) volstaat het te klikken op het icoon RTL-Info en u kunt kijken naar de tv-journaals van de laatste week. Net zoals bij RTBF kunt u slechts één reportage bekijken. Enige nadeel: u moet hiervoor inschrijven op de website en uw e-mailadres te kennen geven. Als u geen spamberichten wilt ontvangen, geeft u dit best aan bij de inschrijving.

Brusselslife Newsletter

Chaque semaine vous recevez le meilleur de l'actualité bruxelloise: divertissement, évènements, carnet d'adresses, agenda...

Choose your Language