TOP

Wees slim, koop in Outlets

Frédéric Solvel. Mode

26 Jun 2017, 00:06 Last Updated: 04 Jun 2020, 09:06

Een klein landje, maar met grootse ideeën. België heeft de trein van de Outlet-trend niet gemist. Maasmechelen, Caméléon of Snapstore, voldoende goede adresjes!

Wees slim, koop in Outlets
Wees slim, koop in Outlets

Maasmechelen

De eerste Outles ligt in Maasmechelen en is een pareltje voor de fans van shoppen aan lage prijzen. Alle deelnemende merken prijzen hun vorige collecties (vaak van het vorige seizoen) ongeveer 30% lager dan in de gewone winkels. Anne Fontaine, Barbour, Essentiel, Bellerose, Petit Bateau, Levis, Chine, Donaldson en nog andere merken zijn er vertegenwoordigd. Er zijn ook lingerie-, accessoires- en decoratiewinkels. Voor de eindejaarsfeesten stelt Maasmechelen Village Outlet Shopping verschillende activiteiten voor, zoals een kerstmarkt met proevertjes van specialiteiten. En tijdens de soldenperiodes liggen de prijzen nog lager (-70 tot -80 %)!

In Bruxelles

Vlakbij de Cora van Woluwe ligt Caméléon. Daar kan u echte koopjes doen. U vindt er vele grote merken aan concurrentiële prijzen, vooral tijdens de solden. Een immense parking, een kinderopvang en de mogelijkheid om ter plaatse te eten. Snapstore is de jongste telg in de Caméléon familie, de counter voor privéverkopen in Brussel en is gebouwd volgens hetzelfde model. Snapstore organiseert op zijn website privéverkopen die 3 tot 5 dagen duren en enkel toegankelijk zijn voor leden. U moet dus lid zijn... De huispolitiek is dat nieuwe leden enkel toegelaten worden als ze worden aangebracht door bestaande leden. BrusselsLife.be is lid, profiteer er dus van en schrijf u in via ons peterschap en de wereld van de online privéverkopen opent zich voor u.

Ardennes

Aan de Franstalige kant van het land heeft McArthurGlen Designer Outlet van Messancy zijn oppervlakte vergroot en het aantal vertegenwoordigde boetieks verdubbeld (Pepe Jeans, Kipling, Le phare de la Baleine...). Stéphanie Guillaume & Frédéric Solvel

Mode Mode Winkelen Shopping center