TOP

Stripteasebars in Brussel

Frédéric Solvel. Bar & Café

04 Mar 2014, 09:03 Last Updated: 01 Jul 2020, 15:07

In Brussel beperkt de microkosmos van stripteasebars zich tot twee straten en een metrostation. Ga zitten, hier volgen enkele adresje om te ontdekken…

De meete zaken openen de deuren om 22.00u en laten de gordijnen weer vallen bij zonsopgang.
 

Maalbeek

In metrostation Maalbeek kan je de metro nemen en verlaten zonder op te merken (of zelfs te weten) dat net erachter meisjes de bar op en af lopen onder de aandachtige blik van Europese functionarissen. De wijk vereist het, het Manhattan kleedt zich uit rond theetijd (16.00u) en is gesloten tijdens het weekend.
 

Livornostraat

Van het Stefanieplein naar de Baillistraat, de keien van de trottoirs van de Livornostraat verbrijzelen op het ritme van de lichtbakken. De namen van de clubs zijn vaak expliciet: Peplum, Loca Noche, Funny Horse, Interdit… Je hebt hier de keuzen.
 

Circusstraat

Enkele straten verwijderd van het De Brouckèreplein vind je stripteasebars en champagne zoals een parade in de Circusstraat. Op nummer 7 in deze straat kan je je keizerrijk (Empire) verkopen voor enkele briefjes en een losgemaakte BH.
 

Ga naar deze zaken met een goed gevulde portefeuille. De prijs van het bier flirt er met de tien euro en je kan ook uit zijn op een extraatje…

Avond Bars Clubs