TOP

HET HALLOWEEN VIRUS [WEDSTRIJD] The Infection: beven voor Halloween met Koezio's escape room

[WEDSTRIJD] The Infection: beven voor Halloween met Koezio's escape room

Koezio biedt je aan om Halloween door te brengen voor een hel van angst! Probeer de duivel door in onze wedstrijd te spelen om 3 x 2 tickets te winnen. Maak je klaar om te rillen met deze horror-gevulde nacht ...

Ter gelegenheid van Halloween organiseert Koezio een helweekend! Twee nachten van horror op 31 oktober en 1 november waar je duikt in een zone die besmet is met zombies, een feest met DJ Rakim de Tarmac op de set op 1 november 's avonds, twee dagen activiteiten en beelden voor de ketjes op zaterdag en Zondag 2 en 3 november. Het belooft monsterlijk te zijn!

Een avond onder het teken van horror ...

Oktober 2019, een vreemde uitbraak raakte Koezio-centra ... Sommige agenten lijken besmet te zijn door deze mysterieuze wond. Meer dan gevaarlijk, werden ze oncontroleerbaar vanwege de ziekte. Jouw missie: duik in een van de vergiftigde Koezio-centra en probeer het tegengif te vinden om de mensheid van dit vreselijke virus te redden. Opgelet, als je eenmaal binnen bent, wordt je aan jezelf overgelaten en ... zul je niet alleen zijn ... Dus, heb je de chocolaatjes? We waarschuwen u van tevoren, het is niet voor de lol of de grote gestrest!

Het is zes jaar geleden dat Koezio bedrijvenparken je doodsbang maakten voor de beste (en slechtste) voor Halloween. Verwacht dit jaar een angstaanjagend avontuur, gevoelige zielen onthouden zich! Voor degenen die vermomd en / of op 1 november komen, verwelkomt Koezio u van 21.00 tot 01.00 uur met de dj-set van Rakim (Couleur Café, Tarmac ...). Klaar om de meest enge avond van het jaar door te brengen ?!

Waar en wanneer? Koezio Brussel, 1 boulevard Lambermont, 1030 Schaarbeek. Donderdag 31/10 en vrijdag 01/11, van 18h tot 23h.

Hoeveel en hoe? De ingang is 32 euro (zonder foto) alleen bij boeking via deze link http://bit.ly/KInfectie (schiet op, plaatsen zijn beperkt!). Toegang is toegestaan ​​vanaf 16 jaar, zelfs onder begeleiding van volwassenen.

Verleid door dit vreselijke maar spannende avontuur? Doe mee aan onze wedstrijd en win tickets!

 

 

 

Foto-, video- en tekstcredits: Koezio ©

Show more
Uit zijn Uitgaan & Vrije tijd