TOP
Willemsfonds Bruxelles - Spécialiste du néerlandais

Willemsfonds Bruxelles - Spécialiste du néerlandais Een prestigieuze school, gespecialiseerd in het Nederlands

Website contact  Send message
De Willemsfondsschool is de oudste Academie Nederlands van Brussel. Ze ging meer dan een eeuw geleden, in 1880, van start met de lessen. Na een oproep in enkele toenmalige kranten schreven 140 Brusselaars zich in voor de eerste leergang. Vandaag schrijven jaarlijks honderden geïnteresseerden zich in voor de lessen Nederlands van het Willemsfonds.

Het Willemsfonds, een prestigieuze school

De Willemsfondsschool staat bekend voor de kwaliteit van haar opleidingen. Het aanbod bestaat uit lessen Nederlands, gegeven door Nederlandstalige lesgevers. De bekendheid van deze culturele school groeit al meer dan honderd jaar, wat haar maakte tot een referentie wat betreft cursussen Nederlands.

De school ligt vlak bij het Zuidstation, op de derde verdieping van het gebouw, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor wie met de fiets komt, is er een fietsenparking op het binnenplein van de school, toegankelijk voor de leerlingen.

Lessen gericht op converseren, in meerdere modules

Het aanbod is uitgebreid en heel specifiek voor elke vraag. De lessen zijn hoofdzakelijk gericht op conversaties. Elke lesgever heeft zijn eigen methode om het leren te vergemakkelijken. Er zijn tien verschillende niveaus, elk opgedeeld in meerdere modules die op verschillende data toegankelijk zijn. De prijs is heel toegankelijk voor een opleiding van dit niveau. Vergeet niet dat het Willemsfonds uniek is in Brussel, vooral dankzij de lessen op zondagochtend. Het Willemsfonds is ook een cultureel platform dat een erezaak maakt van de promotie van de Nederlandstalige kunst en cultuur.

Aarzel niet om het Willemsfonds te contacteren voor informatie over de lessen. Het team zal met plezier je vragen beantwoorden.