Body Mind Wellness

Drève du Méreault, 11 - 1410 Waterloo
Body Mind Wellness... : Body Mind Wellness commented on their own status.
Meer nieuws lezen
Body Mind Wellness

Body Mind Wellness in Waterloo is een welzijnscentrum en een luxueuze spa. Heeft u er nood aan om de dagelijkse stress te ontvluchten? Body Mind Wellness is de oplossing.

Body Mind Wellness stelt u verschillende formules voor om te ontsnappen aan de drukte en stress. Dit centrum in Waterloo is gewijd aan het welzijn van uw lichaam en geest. Nood aan tijd voor uzelf, om uw batterijen op te laden, om zich te ontspannen in een ontspannen en rustgevende sfeer, om de dagelijkse zorgen te vergeten? Body Mind Wellness is de ideale plaats voor u. Thérapies aquatiques, massages, naturopathie autant de solutions que de possibilités que le centre Body Mind Wellness propose à ses clients pour les aider à se vider de leur stress.

Aquatische therapieën

Jacuzzi en Swim Spa zijn beschikbaar voor sessies hydrotherapie of thermotherapie in infraroodcabines. Aarzel niet om inlichtingen te vragen! Een speciale aanbieding "Bien-être" voor koppels aan 120 euro voor twee personen. Probeer de Watsu uit. Dit is een type Shiatsu in water om zich in alle zachtheid te ontspannen. Het verlicht spier- en gewrichtspijnen.

De therapeutische massages 

Body Mind Wellness is expert in massages. Er zijn verschillende soorten massages naargelang uw wensen en stressniveau: Chinese massage, massage met esseniële oliën, met warme stenen, chinois, harmonisant aux huiles essentielles, aux pierres chaudes, Ayurvedische massage, massages voor zwangere vrouwen en Shiatsu.

Exclusief

Ook bij Body Mind Wellness: naturopathie en kinesiologie. Het eerste maakt gebruik van nutritherapeutische methodes, lymfendrainage en energetische drainage, reflexologie,... Dit alles met als doel een gezond lichaam met natuurlijke methodes. Kinesiologie combineert de methodes van traditionele Chinese geneeskunde met chiropraxie en psychotherapie om uw emotionele en mentale blokkades weg te nemen. U kunt ook bij Body Mind Wellness Waterloo ook groepslessen yoga, Tai Chi Chuan en stretchen bijwonen zonder de oriëntaalse dans in ontspanning door Tibetaanse klankschalen te vergeten.

Body Mind Wellness Parrainez vos amis pour notre cours découverte de Hatha Yoga le 18 novembre : si 2 personnes s'inscrivent au cours en mentionnant votre nom, votre prochain cours vous sera offert ! 31.10.2014 at 14:14
Body Mind Wellness Utilisez un crayon à lèvres comme base pour fixer votre rouge à lèvres ou gloss. 29.10.2014 at 14:14
Body Mind Wellness Le #Yoga est basé sur la respiration, la concentration, la méditation, et le travail des postures appelé « asanas » 27.10.2014 at 14:14
Body Mind Wellness Stimulez la circulation de votre lymphe et détoxifiez votre organisme avec la technique du #drainagelymphatique. 25.10.2014 at 14:14
Body Mind Wellness Body Mind Wellness vous offre 20 % de réduction sur votre séance découverte :
L’EPILATION PAR LUMIÈRE PULSÉE : Débarrassez-vous des pilosités indésirables et faites-vous une peau nette et satinée une bonne fois pour toutes !
La séance d’EPILATION PAR LUMIÈRE PULSÉE petite zone : 50€ avec votre réduction : 40€ !
24.10.2014 at 15:15
- Drève du Méreault, 11 - 1410 - Waterloo -
Geef ons je mening! Reageer op onze bijdragen via je Facebook-account! Krijg je een foutmelding op deze pagina? Contacteer ons dan viainfo@brusselslife.be
Body Mind Wellness
Naam is verplicht.
TIP : Aarzel niet om uw gegevens (telefoon, fax, ...) in te vullen om contact te vergemakkelijken Een commentaar is verplicht.
Captcha code invalid
Uw bericht wordt naar "# #" verzonden. U zo snel mogelijk zal antwoorden.
Close