Body Mind Wellness

Drève du Méreault, 11 - 1410 Waterloo
Body Mind Wellness... : "La kinésiologie libère les..." on their own photo.
Meer nieuws lezen
Body Mind Wellness

Body Mind Wellness in Waterloo is een welzijnscentrum en een luxueuze spa. Heeft u er nood aan om de dagelijkse stress te ontvluchten? Body Mind Wellness is de oplossing.

Body Mind Wellness stelt u verschillende formules voor om te ontsnappen aan de drukte en stress. Dit centrum in Waterloo is gewijd aan het welzijn van uw lichaam en geest. Nood aan tijd voor uzelf, om uw batterijen op te laden, om zich te ontspannen in een ontspannen en rustgevende sfeer, om de dagelijkse zorgen te vergeten? Body Mind Wellness is de ideale plaats voor u. Thérapies aquatiques, massages, naturopathie autant de solutions que de possibilités que le centre Body Mind Wellness propose à ses clients pour les aider à se vider de leur stress.

Aquatische therapieën

Jacuzzi en Swim Spa zijn beschikbaar voor sessies hydrotherapie of thermotherapie in infraroodcabines. Aarzel niet om inlichtingen te vragen! Een speciale aanbieding "Bien-être" voor koppels aan 120 euro voor twee personen. Probeer de Watsu uit. Dit is een type Shiatsu in water om zich in alle zachtheid te ontspannen. Het verlicht spier- en gewrichtspijnen.

De therapeutische massages 

Body Mind Wellness is expert in massages. Er zijn verschillende soorten massages naargelang uw wensen en stressniveau: Chinese massage, massage met esseniële oliën, met warme stenen, chinois, harmonisant aux huiles essentielles, aux pierres chaudes, Ayurvedische massage, massages voor zwangere vrouwen en Shiatsu.

Exclusief

Ook bij Body Mind Wellness: naturopathie en kinesiologie. Het eerste maakt gebruik van nutritherapeutische methodes, lymfendrainage en energetische drainage, reflexologie,... Dit alles met als doel een gezond lichaam met natuurlijke methodes. Kinesiologie combineert de methodes van traditionele Chinese geneeskunde met chiropraxie en psychotherapie om uw emotionele en mentale blokkades weg te nemen. U kunt ook bij Body Mind Wellness Waterloo ook groepslessen yoga, Tai Chi Chuan en stretchen bijwonen zonder de oriëntaalse dans in ontspanning door Tibetaanse klankschalen te vergeten.

Body Mind Wellness "La kinésiologie libère les..." on their own photo. 30.07.2014 at 21:21
Body Mind Wellness Gabriele Sieck, responsable du centre Body Mind Wellness est kinésiologue. Après 4 ans de formation professionnelle en Kinésiologie à l’IBK (AP, LEAP, SIPS, SR, en TFH, Concept 3 en 1, Neuro-Emotional Pathways et Thérapie familiale @ Institut Belge de Kinésiologie), elle pratique un grand nombre de techniques pour la gestion de stress en français, anglais et allemand : Brain Gym®, Stress Release et Touch for Health. Prix d'une séance: 50 €/h. 30.07.2014 at 11:11
Body Mind Wellness Merci pour votre intérêt et votre fidélité !
Invitez vos amis à rejoindre notre page Body Mind Wellness.
29.07.2014 at 11:11
Body Mind Wellness #BrainGym 3 = Organisation Cérébrale Optimale (OCO) & Dynamiques du mouvement

* Le programme OCO est davantage théorique et permet de mettre en évidence la manière dont laquelle nous utilisons notre corps et les hémisphères cérébraux pour apprendre.

Pré-requis : Brain Gym 1-2
Durée : 15 heures/2 jours
Prix : 155 €

* Le programme Dynamiques du mouvement vous propose d'explorer vos 3 dimensions spatiales par la musique et le mouvement. Il propose des enchaînements de mouvements et 30 nouvelles variations de mouvements croisés pour retrouver le plaisir du mouvement.

Pré-requis : Brain Gym 1-2
Durée : 15 heures/2 jours
Prix : 155 €
24.07.2014 at 9:09
Body Mind Wellness #BrainGym 2
Les élèves apprennent comment intégrer leur corps dans ses 3 dimensions spatiales :
- la latéralité (droite/gauche); hémisphère droit et gauche
- le centrage (haut/bas); tronc cérébral et cervelet
- la focalisation (avant/arrière); lobe antérieur et postérieur.
Ce stage offre aussi une amélioration de la communication, de la compréhension, de l'organisation et du mécanisme de l'apprentissage en proposant différents équilibrages comme celui de la vision, de l'écoute, des aptitudes motrices fines, etc.
Pré-requis: Brain Gym 1
Durée: 15 heures/2 jours
Prix: 155€
22.07.2014 at 11:11
- Drève du Méreault, 11 - 1410 - Waterloo -
Geef ons je mening! Reageer op onze bijdragen via je Facebook-account! Krijg je een foutmelding op deze pagina? Contacteer ons dan viainfo@brusselslife.be
Body Mind Wellness
Naam is verplicht.
TIP : Aarzel niet om uw gegevens (telefoon, fax, ...) in te vullen om contact te vergemakkelijken Een commentaar is verplicht.
Captcha code invalid
Uw bericht wordt naar "# #" verzonden. U zo snel mogelijk zal antwoorden.
Close