Kare Design

Rue Pannenhuis 46, 1020 Laeken
Map Photo

Kare Design

QUARTIER :   Laeken

Caractéristiques :   Decoratie, Design, Meubelen, Salon, Modern

Heures d’ouverture :   Dinsdag tot zaterdag van 10.30 tot 19.00 en zondag van 12.00 tot 17.00. Gesloten op maandag.

Ben je nieuwsgierig, kosmopoliet, gevoelig voor tendensen, humoristisch… dan is Momentum loft - Kare Design er voor jou! Een assortiment van meer dan 3000 artikelen, fun design aan heel aantrekkelijke prijzen.

Kare Design: concept lyfestyle

Dankzij de 17 jaar ervaring en een grote passie voor decoratie, vind je bij Kare Design ludieke kleuren, producten die geregeld worden vernieuwd om de tendensen te volgen of voor te zijn en een dynamisch team om je te helpen. Meubels, verlichting, decoratie, cadeauartikelen… alles waar je van kan dromen en dat je je zelfs niet inbeeldde is hier verkrijgbaar.

De collecties bij Momentum loft - Kare Design

Wil je je levensstijl personaliseren? De verschillende opstellingen van meubilair zullen je inspireren en. «Modern Vintage»: een cosy en moderne sfeer. «Fashion Rebels» voor de modeliefhebbers met artikels exclusief voor Kare Design. Verleid door een koloniale sfeer? Dat is ook mogelijk. «Design & the City»: een collectie met zuivere en zen lijnen, uit hout, glas en metaal. Pop Art en schitterende kleuren. De retrostijl uit zich in de collectie «White Club», geïnspireerd door de jaren 60. Spotlight op de verlichting: 250 producten in alle stijlen en alle tendensen. Je kan al deze producten aanraken, bekijken en bewonderen in de showroom. Ga er maar eens langs, je zal verleid worden!

Hide Images Show Images

Envoyer un message ou une demande

Chaque semaine vous recevez le meilleur de l'actualité bruxelloise: divertissement, évènements, carnet d'adresses, agenda...

Brusselslife Newsletter

Chaque semaine vous recevez le meilleur de l'actualité bruxelloise: divertissement, évènements, carnet d'adresses, agenda...

Choose your Language