Decoratie

Een nieuwe start voor Fins de Siècle & ... altijd Plus

Na lang een van de meest prestigieuze en emblematische merken van de Hoogstraat te zijn geweest, heeft Fins de Siècle & Plus een nieuw begin.

Terug naar de verbeelding: de reis van de adulescenten

Vintage: onze absolute aanraders

Interview Atelier 4/5

13pulsions

Een cocon voor uw kroost

Kiezen voor uzelf kan soms een hindernisbaan zijn... Kiezen voor iemand anders is een onmogelijke opdracht! Maar als de andere in uw ogen het achtste wereldwonder is, dan wordt alles eenvoudiger. Enkele tips voor het decoreren van de kamer van uw kleine monster...

Modern meubilair

In de Dansaert straat vind men ook design

Etnisch

Bij mij 100% naturel

Het tijdperk van het super-verbruik begint te haperen en steeds meer huishoudens zijn op zoek om hun milieubewustzijn te ontwikkelen met kleine dagdagelijkse ingrepen. We hebben het vaak over biologische voeding, biologische cosmetica en zelfs biologische huishoudelijke producten. Hier enkele tips om minder of beter te verbruiken in huis!

Jaloezieën, waarvoor dienen ze?

Uw interieur van A tot Z

Elke familie haar zetel

Stoffen: een overzicht

Hoe een kleine tuin onderhouden?

In stedelijke gebieden zijn de ruimtes vaker gebetonneerd dan groen en is het soms moeilijk om een kleine ruimte te transformeren in een tuin waar het goed is om te genieten van de zon. Het belangrijkste om te onthouden is dat uw tuin een verlengstuk is van uw woning en het een rustige en serene plaats moet zijn. U kunt uw ruimte transformeren met enkele kleine ingrepen.

Een moderne inrichting

Hoe uw tuinmeubelen onderhouden?

Parket of tegels?

En als ik nu eens van keuken veranderde?

Kleurenharmonie en Feng Shui

Kleurenharmonie en Feng Shui

Rust en sereniteit overal in het huis. Bij decoratie gaat het om smaken en trends. Maar het gebruik van bepaalde kleuren in bepaalde plaatsen in het huis kan, naargelang het gebruik ervan, al dan niet positievere energie geven.

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]