Een nieuwe start voor Fins de Siècle & ... altijd Plus

Geschreven door Aureline Maillard - 06 nov. 2018, 09:51 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:59)
Een nieuwe start voor Fins de Siècle & ... altijd Plus
Na lang een van de meest prestigieuze en emblematische merken van de Hoogstraat te zijn geweest, heeft Fins de Siècle & Plus een nieuw begin.

Nog steeds onder de leiding van Agnès Szabo - "Madame Art Deco" zoals ze de bijnaam krijgt - radicaal aanpassen van het ontwerp van vroeger aan het universum "up to date" van het canvas, terwijl het bereik van diensten wordt verbeterd exclusief aangeboden ...

Een steeds internationalere markt

De evolutie van een meer geïnternationaliseerde markt dan ooit zal de activa van de winkel in het hart van de Marollen hebben buitenspel gezet, ten gunste van een nieuwe structuur die tegelijkertijd flexibeler en meer eigentijds is. Fins de Siècle & Plus is aangepast aan markttrends en is niet beperkt tot het vinden van de kroonluchter Art Deco of Design 50s die uw woonkamer of deze droomt, de schansen of het zeldzame object dat het completeert.

Een persoonlijke high-end service

Agnès Szabo kan voor alles zorgen. Van vondst tot heruitgave via restauratie en confectie. Een persoonlijk werk van A tot Z draaide naar het hoge niveau en natuurlijk altijd naar de klant. Eenvoudige persoon of ondernemer die graag zijn merk (hotel, restaurant, bistro ...) een trendy look wil bieden in de meest chique harmonieën. En dat is goed, want Art Deco en Design Fifties zijn steeds veiligere waarden geworden.

Eén kantoor in de Louizalaan en twee pakhuizen aan de rand van Brussel

Het team van ambachtslieden van Fins de Siècles & ... altijd Plus heeft nu een kantoor gelegen aan de Louizalaan, beter in fase met zijn eclectische clientèle voor wat meer is dan een eerste contact, dat zal blijven in een van de twee magazijnen gelegen in de periferie van Brussel, één in Zaventem en de ander in Waals-Brabant, tussen Eigenbrakel en Waterloo. (Aandacht Angès Szabo ontvangt u alleen op afspraak).

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels, 02/538.51.49. Template.vat 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]