Mode

Le shopping des futures mamans

Toekomstige mama's, toon je vormen en draag kledij waar je je goed in voelt en die mooi is! Maak jezelf en je ronde buikje mooi bij deze prêt-à-porter adresjes voor zwangere vrouwen in Brussel .

Gabriele Vintage @ Brussel

Fri.pe

Waar vintage shoppen in Brussel?

De dag van een fashionista

Vintage, zei u?

Vintage was lange tijd voorbehouden aan enkele insiders. Intussen is het een echte rage. Decoratie, mode, sieraden, restaurants, hotels, kunst... voor sommigen is het een tijdverdrijf, voor anderen een echte religie. Weet je niet echt wat de term 'vintage' inhoudt? Lees dan verder!

BrusselsLife met Fabienne Delvigne

Mannen - Haute Couture

Ouderwets breien? Helemaal niet!

Waterloolaan

De dag van een fashionista

Ze posten dagelijks een dertigtal foto's van zichzelf en hun nieuwe aanwinsten. Ze beginnen de debatten over essentiële vragen in de zin van "poespas of niet?", houden een modeblog bij die je zeker moet lezen als je mee wilt zijn... En ja, we hebben het vandaag over de fashionista's! Maak kennis met deze dames van goede smaak en ontdek hun dagelijkse leven!

Le shopping des futures mamans

Maastricht: het shoppingparadijs

In het centrum van de stad, tussen het Vrijthof en het station, vindt u een grote variëteit aan winkels en grootwarenhuizen. Omdat het merendeel van de deze winkels gevestigd is in het historische deel van de stad, is winkelen in Maastricht een onvergetelijke en uitzonderlijke ervaring.

Zeven tips voor de soldenperiode

Uw Personal Shopper in Brussel!

De mode van Jennifer Defays

Dirk Bikkembergs: van de "Zes van Antwerpen" tot "FC Fossombrone"

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]