Fri.pe

Geschreven door BrusselsLife Team - 06 nov. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Fri.pe
Fripe is een social on line second-life clothing shop en is er speciaal voor u, fashionistas van om het even welk type! U zal Fripe dankbaar zijn omdat u eindelijk dat prachtige hemdje kwijtraakt dat u slechts enkele keren hebt gedragen. Dankzij Fripe zal u dé broek vinden die u toen nooit hebt kunnen kopen. U gaat er op zoek naar hét unieke stuk uit de shop van andere users.

Daar blijft het niet bij! Deze on line clothing verkoop is helemaal gratis, inschrijven duurt slechts enkele minuten en u kan bovendien de andere users rechtstreeks contacteren via een intern berichten-systeem. Er bestaat zelfs de mogelijkheid bepaalde artikelen opzij te zetten via het systeem « mijn lievelingsstuk », de shop van andere users te volgen en te delen via Pinterest, Facebook of zelfs Twitter. U hebt het begrepen! Fripe is dé anti-crisis oplossing om in de mode te blijven met interessante koopjes. Dit recente initiatief heeft al succes bij duizenden bezoekers en stelt al honderden artikelen voor met keuze en maten voor iedereen. Momenteel laten de luxe second-life artikelen een beetje op zich wachten maar daar komt snel verandering in. Nog even geduld voor de liefhebbers van dit type kledij. Als kers op de taart is er ook een mobile app voorzien en de mogelijkheid tot on line betaling is in aantocht. Wat valt er nog meer te wensen voor dit eindejaar? Aarzel niet en schrijf vlug in op de website!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels, 02/538.51.49. Template.vat 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]