De dag van een fashionista

Geschreven door - 26 nov. 2012, 00:00 (Bijwerken: 08 okt. 2013, 15:58)
De dag van een fashionista
Ze posten dagelijks een dertigtal foto's van zichzelf en hun nieuwe aanwinsten. Ze beginnen de debatten over essentiële vragen in de zin van "poespas of niet?", houden een modeblog bij die je zeker moet lezen als je mee wilt zijn... En ja, we hebben het vandaag over de fashionista's! Maak kennis met deze dames van goede smaak en ontdek hun dagelijkse leven!

De ochtendfashion

7.00u: De fashionista ontwaakt fris, gekapt en steeds goed gekleed! Maar dat weerhoudt haar er niet van uren in haar badkamer door te brengen om crèmes, maskers, lotions... aan te brengen. Heel wat werk...

9.00u:Vervolgens gaat ze zich, opgesmukt met haar mooiste juwelen, inschrijven voor een cursus fotografie. Want ze is bovenal een artieste. En trouwens, ze moet mooie foto's kunnen maken voor haar blog.

10.00u: Na dit afmattende werk is het tijd om te gaan shoppen. Op naar het trendy Dansaert. Ze start haar epos met de aankoop van lingerie bij Carine Gilson, koningin van het slipje, aanbeden door de sterren. Ze flaneert in alle boetieks van de wijk en bepaalt het omzetcijfer van de commerçanten. Omdat de fashionista niet alleen mooi, goed gekleed, goed gekapt, goed gemaquilleerd... is. Ze is ook rijk.

Namiddagfashion

13.00u: Het uur is aangebroken om vol te houden! Maar niet op gelijk welke manier. De fashionista ontmoet haar vriendinnen blogsters op het terras van Chez Rachel om een halve bagel te eten en de voorbijgangers te keuren.

14.30u: Tijd voor ontspanning vooraleer de shopmarathon verder te zetten. Op het programma: manicure, pedicure en de laatste "Elle" in de hand. Ze is klaar om zich om zich te laten optutten bij Louise 300.

15.30u: En ze is weer vertrokken! De jongedame laat haar hakken klakken in de Louizalaan en stopt voor elke zaak in deze grote laan. Haar favoriet is Urban Outfitters, de laatste mode-UFO die recht uit Engeland komt.

De fashionavond

17.00u:Terug naar huis voor online shopping bij Asos en om stukken te kopen die in België onvindbaar zijn. De fashionista wil avant-garde zijn en aarzelt dus niet om kleding te laten opsturen uit Parijs, Londen, New-York...

20.00u: Nadat ze kledij heeft gepast die ze overdag heeft gekocht, neemt het modeslachtoffer opnieuw haar plaats in het centrum in om te dineren. Sushi en sfeer bij Kabuki.

22.00u: Eindelijk is het ogenblik aangebroken om te paraderen op de verschillende mondaine soirees in de hoofdstad, een glas champagne in de hand. Alles om zich op de juiste plaats te vertonen. Eerst gaat ze enkele cocktails drinken bij Belga Queen om de avond af te sluiten in de ontwijde kerk van Spirito Brussels. Gloria Rojas Galvez

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]