Waar vintage shoppen in Brussel?

Geschreven door - 26 nov. 2012, 00:00 (Bijwerken: 19 jul. 2013, 08:52)
Waar vintage shoppen in Brussel?
Brussel zou de hoofdstad van de vintage zijn. Men komt soms van ver om onze winkels met antiek n vintage kleding t bezoeken. Schaam je als je zo'n winkel nog nooit bent binnengestapt... In dit artikel geven we een overzicht van alle leuke mode- en deco-adresjes om je in de vintage in te wijden. Volg ons en vergeet niet te noteren, je zult goud zien verschijnen, of toch bijna!

Laten we meteen goed van start gaan! Gabriele Vintage, in de luxewijk Dansaert, is een winkel met 1000 schatten. Zachte sfeer, tafeltjes versierd met sieraden, en meer dan onwaarschijnlijke kleding… Als je van origineel houdt, ben je meer dan gediend bij Gabriele, die steeds klaar staat om vintageleken advies te geven.

We mogen we zeker niet vergeten Idiz Bogam te vermelden, een boetiek gewijd aan design en mode. In de wijk van de Zavel, een ruimte van 400 m² vol met de meest onmogelijke stijlen. Hier gaan een toog in slang, een blauwe handvormige zetel en een collectieretro kleding en retrosieraden samen. De moeite om te ontdekken!

Fan van luxe en merkkleding? Lady Dandy in de wijk Kastelein is een depot-verkoop winkel met merken zoals Prada, Dolce & Gabbana, Gucci... De opbouw van de winkel is verbazingwekkend. Er zijn drie delen. In het eerste vind je kleding, het tweede paskamers en het derde een enorme collectie schoenen voor vrouwen.

Ontwerper, stylist en DJ, Bernard Gavilan neemt ondanks alles de tijd om een unieke collectie vintage schoenen en accessoires aan te bieden! Je kunt er zelfs je eigen stempel op drukken. Hij is de man achter de wedstrijd ‘Customisez-moi!’. Feeënvingers, advies, een goede smaak… deze man heeft alles om je te bevallen! Aarzel niet langer om een bezoekje te brengen aan zijn winkel in de Marollenwijk.

De meeste spullen in alle genres vind je zonder twijfel bij Stefantiek. Een imposante ruimte van 950 m² waar je echt alles vindt. vous trouverez vraiment de tout ici. Deze enorme bazaar is absurd: overal omgekeerde stoelen, fietsen aan het plafond, boten, plaatjes uit de hele wereld… Maar laat je niet te veel gaan, het zou je duur kunnen komen te staan...

Tafels in bamboe, gekleurde verlichting en zelfs een kleine collectie kleding… Ontdek de wereld van Brocéliande, de winkel van iemand die gepassioneerd is door vintage meubilair. De winkel is klein, het aanbod wijzigt geregeld en de prijzen zijn onklopbaar!

« En face d'Edouard » ligt in de Marollenwijk. Deze kleine zaak staat vol vintage meubilair aan verleidelijke prijzen. Je stapt zonder twijfel de deur uit met een aankoop.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]