Zeven tips voor de soldenperiode

Geschreven door BrusselsLife Team - 31 dec. 2007, 00:00 (Bijwerken: 23 sep. 2016, 13:16)
Zeven tips voor de soldenperiode
Alle fashionata weten het: tijdens de soldenperiode zijn er hele goeie koopjes te doen voor wie goed is voorbereid.

Tip n°1: vooraleer de menigte te trotseren, is het aangeraden op verkenning te gaan. Ga de laatste dagen voor de solden eens langs bij je lievelingswinkels en ga er op verkenning. Pas al enkele stuks die je graag ziet. Noteer de naam van de winkel, het kledingstuk, de prijs en de maat.

Tip n°2: maak een eerste selectie op de dag voor de grote soldenjacht. Enerzijds de stukken die je verleiden, anderzijds deze die nog kunnen wachten.

Tip n°3: maak een aanvalsplan! Neem uw nota's en beeld u een te volgen weg in die u zo weinig mogelijk tijd doet verliezen in de menigte.

Tip n°4: maak een tweestappenplan. Bijvoorbeeld in de voormiddag de winkels buiten het centrum, in de namiddag het centrum of de Zavel.

Tip n° 5: Voorzie een namiddag uitsluitend voor de kinderen en neem hen mee, zelfs als dat garant staat voor problemen. Zonder te passen en met onduidelijke maten, zult u moeten terugkeren om kledij om te ruilen (wanneer het kledingstuk toevallig nog beschikbaar is in de juiste maat en kleuren). Ga enkel naar kinderwinkels, zo wordt u niet te veel afgeleid.

Tip n°6: gebruik de juiste wapens. Draag comfortabele schoenen (geen hoge hakken) en eenvoudige kledij. Hoe minder laagjes u moet uitdoen en hoe minder knopen u moet opendoen bij het passen, hoe langer u er tegenaan kunt.

Tip n°7: wees geduldig ! Laat de onbetaalbare stukken liggen voor de laatste dagen van de solden en wacht ermee tot de winkels grotere kortingen geven. U zult des te meer van uw aankoop genieten.

Tot slot, geniet van uw overwinningen! Stéphanie Guillaume

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]