Ouderwets breien? Helemaal niet!

Geschreven door BrusselsLife Team - 10 nov. 2006, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Ouderwets breien? Helemaal niet!
Als u dacht dat recht en averecht breien is voorbehouden aan oma's, dan kent u de breicafés nog niet. Ze zijn heel trendy, de plaatsen waar de breisters elkaar ontmoeten om te kletsen, ideeën, tips en tricks uit te wisselen. U vindt de breicafés al in alle grote steden.

Brussel is niet aan de trend ontsnapt en ziet geregeld in bepaalde cafés groepen dames toekomen, breinaalden en bollen wol in de hand. Met de terugkeer van breigoed in de kleerkasten en de strengste winters ooit, willen de breicafés nieuwelingen aantrekken. Als de breisters thuiskomen, willen ze maar één ding: hun ervaringen op internet delen via leuke en interessante blogs. Deze informatiebronnen zijn ideaal om te weten waar en wanneer de breibijeenkomsten plaatsvinden. Aarzel niet meer, zet de eerste stap. Nieuwkomers worden met open armen ontvangen. Stéphanie Guillaume

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]