TOP

BrusselsLife met Fabienne Delvigne

Frédéric Solvel.

05 Jul 2012, 14:07 Last Updated: 25 Nov 2014, 14:11

Na haar studie marketing aan de EPHEC startte Fabienne Delvigne in 1987 "Fabienne Delvigne créations". Er volgen tal van samenwerkingen met vooraanstaande modehuizen zoals Chanel, Giorgio Armani, Yves Saint-Laurent, Louis Féraud en de Belg Natan.

Hofleverancier aan het Belgische Hof

Fabienne Delvigne dankt haar populariteit voornamelijk aan de interesse van verschillende gekroonde hoofden voor creaties. Ze is een van de favoriete hoedenmaaksters van Koningin Paola van België, die haar ook in andere landen aanbeveelt. Bijgevolg zijn ook Koningin Sylvia van Zweden en haar dochter Prinses Victoria verleid oor de originaliteit en de kwaliteit van de creaties van de Belgische modiste. Ook prinses Mathilde is ervoor bezweken. In november 2001 werd ze dankzij haar samenwerking met het Belgische Hof gebrevetteerd Hofleverancier. Maar de talenten van Fabienne Delvigne beperken zicht niet tot hoeden. Ze ontwerpt ook juwelen, voornamelijk voor het huis Natan. Sinds 2004 is Fabienne Delvigne lid van de Kamer van Koophandel en de Kunstkamer van België. Stéphanie Guillaume

Leuk... of niet?

Uw leuke café?De Falstaff. Uw leuke restaurant ? Sister Act. Uw leuke plaats voor een gezellige avond? You. Uw leuke plaats voor een zondag? Het Zoute. Uw leuke plaats om uw kennis over de hoofdstad aan te scherpen (bioscoop, theater, museum)? De Biënnale van Venetië. Uw leukste wijk in Brussel? De Zavel. Als u Brussel moet tonen aan een vriend die de stad niet kent, waar neemt u hem eerst en vooral mee naartoe? De Zavel. Wat is het leukst in Brussel? Waarvoor zou Brussel nooit verlaten? Men is er dicht bij alles, een beetje zoals in een grote stad... Wat is echt niet leuk in Brussel? Wat zou u uit Brussel doen vluchten? Het lawaai van vliegtuigen, parkeerproblemen. Vindt u dit idee leuk of niet? - Een drijvend zwembad op het kanaal? Leuk. - Betalende toegang tot het centrum voor wagens? Leuk. - Rookvrije restaurants en bars? Leuk, met respect voor de vrijheid van iedereen. - Verbod op frietkoten? Helemaal niet leuk.

Mode Mode