Uw Personal Shopper in Brussel!

Geschreven door BrusselsLife Team - 27 apr. 2009, 00:00 (Bijwerken: 19 okt. 2015, 15:23)
Uw Personal Shopper in Brussel!
Talloze toeristen schuimen onze grote winkelstraten af, op zoek naar dat zeldzame hebbeding, naar de nieuwe Belgische pret-à-porter kleding, naar de trendy boetiek, maar ze kennen niet altijd de juiste adresjes. Een topservice van Visitbrussels : een modeprofessional assisteert toeristen en andere bezoekers bij het winkelen in Brussel.

De Personal Shopper is zelf een stilist met een passie voor mode èn shoppen en benut zijn of haar talent en adresboekje om een service ‘op maat’ te verlenen, die borg staat voor aankopen die helemaal sporen met de stijl en het budget van de klant.

De ‘assistent’ haalt de klant af aan het hotel, met chauffeur, limousine en vooral veel egards. Na een gesprek over de smaken en het budget van de klant, stippelt de Personal Shopper een persoonlijke winkelroute uit. Deze expert op het eigen gebied weet meteen de hand te leggen op het stuk, de kleur, de snit om zijn klant op en top tevreden te stellen.

Tegelijk beleeft deze klant drie uur lang, en voor 275 €, werkelijk uitzonderlijke momenten in Brussel. “Het is de ideale gelegenheid om Brussel van naaldje tot draadje te verkennen. Van de chique en stijlvolle bovenstad (Gulden Vlies, Louiza) naar de erg hippe Dansaert-wijk, langs de Zavel met zijn antiekhandelaars en chocolademakers… de Personal Shopper is een gids van de luxe. De weg loopt zowel langs grote ontwerpers zoals Natan of Olivier Strelli, maar vergeet ook jonge Brusselse ontwerpers niet, die minder bekend maar zeker even talentrijk zijn”, aldus Benoît Cerexke, Brussels Minister voor Economie.

Een dienst van Visitbrussels… 

Zowel de zakenman als de toerist op doorgang moet zich in onze hoofdstad goed onthaald en verwend voelen. De indruk die hij bewaart van zijn komst naar Brussel is doorslaggevend. Net als andere hoofdsteden werpt ook Brussel zich op als bijzonder creatieve stad als het om shoppen gaat. Omdat in Brussel zowel topmerken als jonge Belgische ontwerpers huizen, is de stad ongemeen populair, onder meer door de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]