TOP

Le shopping des futures mamans

BrusselsLife Team. Mode

25 Feb 2017, 00:02 Last Updated: 04 Jun 2020, 09:06

Toekomstige mama's, toon je vormen en draag kledij waar je je goed in voelt en die mooi is! Maak jezelf en je ronde buikje mooi bij deze prêt-à-porter adresjes voor zwangere vrouwen in Brussel .

Photo by Camylla Battani on Unsplash

BrusselsLife selecteerde voor jou enkele gespecialiseerde adressen. Ga shoppen en vind comfortabele, moderne kledij! Doe jezelf een pleziertje, je verdient het om je mooi te voelen!

Prêt-à-porter voor zwangere vrouwen

Plus One is een zaak met prêt-à-porter voor zwangere vrouwen, gecreëerd door gespecialiseerde ontwerpers. Het resultaat: goedkope, trendy kledij. Extraatje: de taille is uitgewerkt met uitzetbare materialen waardoor je j op je gemak voelt en vlot kan bewegen. Een buitenkansje voor de toekomstige mama's die geen 'patattenzak' willen dragen.

Zoals het merk het aangeeft, 'un ventre pour deux', vind je bij Kangourou vrouwelijke mode die rekening houdt met de rondingen die bij een zwangerschap komen kijken. Er is een uitgebreid aanbod aan merken die je toelaten je vrouwelijkheid en stijl te bewaren, wat ook je budget en smaak zijn.

De musts van de zwangerschap

In Brussel vind je ook winkelketens zoals Prémaman en Mothercare die een uitgebreid aanbod aan zwangerschapskledij hebben. Tijdens de zwangerschap liggen je hormonen in de knoop. He is dus van essentieel belang dat je kledij draagt die je aanstaat en waar je je goed in voelt.

Voor het kleinere budget bieden H&M en C&A een collectie zwangerschapskledij waar je soms een pareltje in kan ontdekken.

Een merk zoals BBBis heeft een depot waar je mooie dingen vindt aan verminderde prijs.

Beurs Babyboom

Jaarlijks opent de Babyboom Beurs voor jou de deuren. Het is de grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders, met heel wat spelers uit de wereld van het kind en tal van meren met zwangerschapskledij.

Toekomstige mama's, wees fier op je vormen! Verberg ze niet onder niet-elegante stoffen! Profiteer van deze adresjes om jezelf te plezieren…

Mode Mode Mama & Baby Dames mode Kinderkleding