Le shopping des futures mamans

Geschreven door BrusselsLife Team - 24 feb. 2013, 00:00 (Bijwerken: 04 jun. 2020, 09:52)
Le shopping des futures mamans
Toekomstige mama's, toon je vormen en draag kledij waar je je goed in voelt en die mooi is! Maak jezelf en je ronde buikje mooi bij deze prêt-à-porter adresjes voor zwangere vrouwen in Brussel .

BrusselsLife selecteerde voor jou enkele gespecialiseerde adressen. Ga shoppen en vind comfortabele, moderne kledij! Doe jezelf een pleziertje, je verdient het om je mooi te voelen!

Prêt-à-porter voor zwangere vrouwen

Plus One is een zaak met prêt-à-porter voor zwangere vrouwen, gecreëerd door gespecialiseerde ontwerpers. Het resultaat: goedkope, trendy kledij. Extraatje: de taille is uitgewerkt met uitzetbare materialen waardoor je j op je gemak voelt en vlot kan bewegen. Een buitenkansje voor de toekomstige mama's die geen 'patattenzak' willen dragen.

Zoals het merk het aangeeft, 'un ventre pour deux', vind je bij Kangourou vrouwelijke mode die rekening houdt met de rondingen die bij een zwangerschap komen kijken. Er is een uitgebreid aanbod aan merken die je toelaten je vrouwelijkheid en stijl te bewaren, wat ook je budget en smaak zijn.

De musts van de zwangerschap

In Brussel vind je ook winkelketens zoals Prémaman en Mothercare die een uitgebreid aanbod aan zwangerschapskledij hebben. Tijdens de zwangerschap liggen je hormonen in de knoop. He is dus van essentieel belang dat je kledij draagt die je aanstaat en waar je je goed in voelt.

Voor het kleinere budget bieden H&M en C&A een collectie zwangerschapskledij waar je soms een pareltje in kan ontdekken.

Een merk zoals BBBis heeft een depot waar je mooie dingen vindt aan verminderde prijs.

Beurs Babyboom

Jaarlijks opent de Babyboom Beurs voor jou de deuren. Het is de grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders, met heel wat spelers uit de wereld van het kind en tal van meren met zwangerschapskledij.

Toekomstige mama's, wees fier op je vormen! Verberg ze niet onder niet-elegante stoffen! Profiteer van deze adresjes om jezelf te plezieren…

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]