Antiek

Geschreven door BrusselsLife Team - 17 mrt. 2010, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Antiek
Uit nostalgie, smaak of harmonie kunt u in de verleiding komen om een oude (of klassieke) toets aan uw interieur te geven. Twee opties: nieuw aankopen of de handen uit de mouwen steken...

De eenvoudigste, snelste en gemakkelijkste manier: kopen. Bibliotheekkasten, zetels, lichten, bureaus,… Niets ontsnapt aan de terugkeer van de oude stempel. Dergelijke adressen zijn er voldoende in Brussel maar Mobistyl is een must.

Facelift

Een andere oplossing is een facelift geven aan antieke meubelen die zijn verbannen naar de garage of de kelder. Alles begint met het schoonmaken volgens de regels van de kunst: stof, vlekken, vuil,... alles moet verdwijnen! Laat goed drogen in een droge en geventileerde ruimte... Wapen u met schuurmachine en schuurpapier om was, verf en vernis te verwijderen en het hout van uw meubels volledig bloot te leggen. Maak van de gelegenheid gebruik om schade te herstellen met houtpasta. U kunt nu uw verbeelding vrij laten: transparante vernis, stencils, ultra-trendy kleuren, stickers... En waarom niet de handvaten vervangen?

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]