Een moderne inrichting

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 17 mrt. 2010, 00:00 (Bijwerken: 06 sep. 2013, 10:11)
Een moderne inrichting
Het is niet steeds eenvoudig om een modern stuk in uw interieur te plaatsen. En nochtans kan dit stuk waarover u al lang droomt uw kamer weer helemaal opfleuren. Enkele ideeën...

Onmiskenbaar op dit vlak: de zetel. Neem afscheid van uw zetel en de plaid en maak plaats voor uw nieuwe moderne metgezel. Blijf binnen uw budget en verander gewoon de bekleding of leg er een paar goed gekozen kussens in. En als u stoelen veranderde? Deze schijnbaar onschuldige vraag kan al snel een obsessie worden. Hoe kan uw oude tafel eruitzien met nieuwe stoelen? Geloof ons, het is de moeite waard. Zetels en stoelen zijn niet de enige meubels waarvan er een hedendaagse versie is, kijk eens naar de boekenkasten, tafels en andere accessoires.

Kleur en licht

Een beetje kleur? En als u uw muren een kleurtje gaf? Verf «één muur in een kleur en laat de andere muren wit. Als u een kleur kiest: durf, met enkel uw verbeelding als grens (en het feit dat u er elke dag naar moet kijken). Laat u ook verleiden door spots in de vloer. Dat kleedt uw ruimte opnieuw aan! Overbelast uw interieur niet te veel. Beter een eenvoudig ingerichte ruimte dan een onbeschrijflijke wirwar van decoratieve objecten. Wees minimalistisch: verban uw verzameling van curiosa meegebracht van vakantie of geërfd van een oudtante naar de zolder. Ten slotte, een andere leuke manier om het moderne aspect te integreren: bezwijk voor de schilderijentrend. Een uniek werk dat uw kamer zal doen heropleven...

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]