Elke familie haar zetel

Geschreven door BrusselsLife Team - 17 mrt. 2010, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Elke familie haar zetel
Comfortabel zitten zonder aan stijl in te boeten is niet steeds eenvoudig. Vergeet dus niet die maxi design zetel uit te testen vooraleer hem te kopen. Ga erin zitten en liggen om u een goed beeld te vormen.

Een zetel wordt voor vele dingen gebruikt: boeken lezen, naar een goede film kijken, om weg te kruipen tegen uw geliefde, maar ook om te genieten van maaltijd voor de tv of voor een welverdiend dutje. Als essentieel element van het huis, moet een zetel overeenstemmen met onze levensstijl en met de hele familie. Hou rekening met vormen, kleuren en materialen vooraleer een zetel te kopen. Is een zetel in wit leder wel geschikt voor een gezin met hond, kat en peuter? Niet zeker. En is deze zachte eenzit aan de salon en aan de gewrichten van oma? Hou ook rekening met de afmetingen van de ruimte zodat uw zetel de omgeving niet teveel beheerst of er juist in verloren gaat. Leder, stof of synthetisch? Enkele manieren om de moeilijke kwestie van de bekleding te beantwoorden. Leder dat goed wordt onderhouden en gekoesterd, zal generaties meegaan.
Door de prijs is leder niet toegankelijk voor alle budgetten en het is vatbaar voor aanvallen van buitenaf: klauwen,... Een katoenen bekleding is het goedkoopste, maar het vereist een goede anti-vlekken behandeling. Synthetische stoffen voeren de markt aan: ze zijn resistenter tegen agressie dan leder en minder gevoelig voor vlekken dan katoen. Ga na of de stof wasbaar is in de machine. Geef steeds de voorkeur aan een zetel met afneembare hoezen. Een echt comfort voor wassen en restyling. Aarzel, vooraleer tot een aankoop over te gaan, niet om de juiste vragen te stellen en om elke hoek van de zetel te testen. Ten slotte kunnen we het u niet genoeg zeggen: vergeet niet om budget voor uw aankoop te voorzien. Het zal u helpen een eerste selectie maken.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]