In de Dansaert straat vind men ook design

Geschreven door BrusselsLife Team - 23 aug. 2005, 00:00 (Bijwerken: 02 feb. 2016, 11:58)
In de Dansaert straat vind men ook design
Als plaats bij uitstek voor alle mode-freaks, heeft de buurt van de Dansaertstraat niet alleen de modemensen aangetrokken, maar nu ook designers.

"De bekendste in zijn soort is de "Kartell Flagship Store". Hij bevindt zich op de hoek van de Antoine Dansaertstraat en de Kartuizerstraat. Al op hun uithangbord hebben ze gekozen voor een absoluut hedendaagse look. Meubels, lampen, decoratieobjecten, men vindt er echt alles. Op twee passen daar vandaan is de "Rouge Home", die duidelijk een Chinese en Oosterse touch heeft. "L'Espace Bizarre" verkoopt zaken van merken zoals "Casamilano" of "Moroso" in een ruimte, verdeeld over twee winkels. De ene verkoopt eerder meubels terwijl de andere meer kleine objecten verkoopt, zoals bijvoorbeeld lampen of decoratieobjecten. Vlakbij het Sint-Katelijne-plein, is er "Nebu" die in zijn mooie etalage heel discreet hedendaagse meubels toont alsook kostbare objecten."

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]