Jaloezieën, waarvoor dienen ze?

Geschreven door BrusselsLife Team - 17 mrt. 2010, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Jaloezieën, waarvoor dienen ze?
Jaloezieën kiezen is vergelijkbaar met het kiezen van schoenen. Ze zijn allemaal mooi, maar ze passen niet allemaal. Een gebruiksaanwijzing om uw keuze te vergemakkelijken.

Boot, Venetiaans, doorschijnend of ondoorzichtig?

Binnen

De bootjaloezie, de meest voorkomende, is een decoratieobject op zich. Ook al verhult ze het licht niet echt, ze verzacht de verlichting van de ruimte en creëert een gezellige intieme sfeer. Wilt u elk ogenblik kunnen bepalen hoeveel licht de jaloezieën doorlaten? Ga dan voor Venetiaanse jaloezieën met kleine regelbare lamellen. Om totale duisternis te creëren in een ruimte, bijvoorbeeld in een slaapkamer, dan zijn jaloezieën met ondoorzichtige stof een must. Merk op dat voor dakramen van type Velux nuttig kan zijn de ondoorzichtige stof te voeren met een zonwerende stof om te vermijden dat de kamer te warm wordt. Verticale jaloezieën, tot slot, zijn handig om grote ruimtes te moduleren... Zowel voor binnen als voor buiten kunt u kiezen voor automatische of handmatig te bedienen jaloezieën.

Buiten

Op uw terras of uw balkon kunnen luifels waardevol zijn. Ze kunnen uw leefruimte doen herleven. Verder beschermen ze tegen hitte, zonlicht en in onze regio tegen vocht bij het vallen van de avond en tegen fijne regen... En nu heeft u een oplossing voor de regen die systematisch uw barbecue vergalt.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]