TOP

En als ik nu eens van keuken veranderde?

Rédaction BrusselsLife.be.

18 Mar 2011, 05:03 Last Updated: 26 Nov 2014, 06:11

Houdt u niet meer van uw rechte keuken zoals uit de jaren 70? Wilt u uw keuken verjongen? Bent u gewonnen voor de trend van de open keukens? U heeft dus beslist om te veranderen...

Lees even deze tips vooraleer halsoverkop beslissingen te nemen...

Cogito ergo sum

De sleutel tot het succes van uw project ligt bij u en niet bij de mooie verkoopspraatjes van een keukenverkoper. Uw keuken moet bij uw huis en uw (levens)stijl passen. Maak een schema met afmetingen van uw keuken, de plaats van de deuren, ramen, water- en gastoevoer. Maak u dan ook een degelijk beeld van uw levensstijl! Als u enkel maaltijden opwarmt in de microgolfoven, hoeft u geen super uitgeruste keuken te plaatsen. Bepaal ten slotte uw stijl: traditioneel, modern of klassiek?

Vertrouw op de experts

Eens u het pad geëffend heeft, kunt u uw plannen toevertrouwen aan keukenexperts die ze zullen vervolledigen en verfijnen. Zij zullen uw opslagruimtes optimaliseren, u begeleiden bij uw keuze van keukenelektro en een aantal basisregels toepassen om de inplanting van uw keuken te doen slagen.

Keukens in catalogi zijn prachtig, maar ze hebben de neiging om geen ziel te hebben! Vergeet dus niet om een paar persoonlijke spullen te plaatsen, de verlichting waarvan u al lang droomt of gewoon de passevite van uw grootmoeder. Geef leven aan uw interieur! Leg tijdig een budget vast en vergeet niet dat dat ook voor uw keukenelektro moet dienen. Neem de tijd om de markt te verkennen, want men verandert niet elke dag van keuken.

Decoratie Decoratie