En als ik nu eens van keuken veranderde?

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 17 mrt. 2010, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:27)
En als ik nu eens van keuken veranderde?
Houdt u niet meer van uw rechte keuken zoals uit de jaren 70? Wilt u uw keuken verjongen? Bent u gewonnen voor de trend van de open keukens? U heeft dus beslist om te veranderen...

Lees even deze tips vooraleer halsoverkop beslissingen te nemen...

Cogito ergo sum

De sleutel tot het succes van uw project ligt bij u en niet bij de mooie verkoopspraatjes van een keukenverkoper. Uw keuken moet bij uw huis en uw (levens)stijl passen. Maak een schema met afmetingen van uw keuken, de plaats van de deuren, ramen, water- en gastoevoer. Maak u dan ook een degelijk beeld van uw levensstijl! Als u enkel maaltijden opwarmt in de microgolfoven, hoeft u geen super uitgeruste keuken te plaatsen. Bepaal ten slotte uw stijl: traditioneel, modern of klassiek?

Vertrouw op de experts

Eens u het pad geëffend heeft, kunt u uw plannen toevertrouwen aan keukenexperts die ze zullen vervolledigen en verfijnen. Zij zullen uw opslagruimtes optimaliseren, u begeleiden bij uw keuze van keukenelektro en een aantal basisregels toepassen om de inplanting van uw keuken te doen slagen.

Keukens in catalogi zijn prachtig, maar ze hebben de neiging om geen ziel te hebben! Vergeet dus niet om een paar persoonlijke spullen te plaatsen, de verlichting waarvan u al lang droomt of gewoon de passevite van uw grootmoeder. Geef leven aan uw interieur! Leg tijdig een budget vast en vergeet niet dat dat ook voor uw keukenelektro moet dienen. Neem de tijd om de markt te verkennen, want men verandert niet elke dag van keuken.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]