Een cocon voor uw kroost

Geschreven door BrusselsLife Team - 17 mrt. 2010, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Een cocon voor uw kroost
Kiezen voor uzelf kan soms een hindernisbaan zijn... Kiezen voor iemand anders is een onmogelijke opdracht! Maar als de andere in uw ogen het achtste wereldwonder is, dan wordt alles eenvoudiger. Enkele tips voor het decoreren van de kamer van uw kleine monster...

Je speelt, je slaapt... - Houd rekening met de algemene ergonomie van de ruimte. Maak een duidelijk onderscheid tussen de slaapruimte en de toekomstige werkruimte. De tafels van vermenigvuldiging nemen al snel de plaats in van de luiers. Denk evolutief - Zelfs als uw kind niet alle korstjes opeet en zijn soep niet wilt eten, zal het plots heel wat centimeters groeien. Een kamer vervangt u niet zoals een jeans. Opteer dus voor meubels die mee evolueren. De prinsessen- en cowboymanie duren niet eeuwig! Voorzie dus ook gemakkelijk te vervangen decoratie (stickers, kaders,…) in de plaats van roze muren met een prinsessenfries. Op een dag stelt Sneeuwwitje niet veel meer voor voor uw kleine kapoen.
Veiligheid - Denk bij uw aankopen eraan inlichtingen in te winnen over de veiligheidsnormen die toch voor enig comfort zorgen. Beter zo dan dat uw kleine spruit z’n hoofd tussen de bedspijlen wurmt. Maak tot slot de meubels vast aan de muur.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]