Pizzeria l'Ami

Rue du Belvédère, 16 - 1050 Ixelles

Voor gewoonweg een goede pizza

Proef vlakbij de vijvers van Elsene heerlijke pizza’s

Buurt : Elsene Flagey

Categorieën : Restaurants Italiaans koken

 

Voor de fijnproevers, die houden van deegwaren

Als u liefhebber bent van pizza’s van goed deeg, dan is pizzeria l'Ami iets voor u! De pizzaïolo bereidt een heerlijk dun, knapperig deeg, rijkelijk gegarneerd. Een waar genot voor de smaakpapillen! A la carte heeft u de keuze tussen klassiekers die u nooit moe wordt (Margherita, Regina, Capricciosa ...) en de creaties van het huis.

Naast de pizza's kunt u genieten van visgerechten, zelfgemaakte pasta of zelfs zorgvuldig gepresenteerde risotto's.

 

De echte fijnproevers kunnen kiezen uit verschillende koude of warme voorgerechten en als u nog steeds wat ruimte over heeft, zijn er twee smakelijke desserts beschikbaar: chocolademousse of tiramisu... Het dieet is voor morgen!

 

Een pizza zoals thuis

Pizzeria l'Ami biedt niet alleen zeer goede pizza's, maar weet u ook te verwelkomen. U zult genieten van de ontvangst en attente service. Dit onmisbare adres in Elsene zorgt ervoor dat u een aangename tijd hebt, een goed avondje met vrienden of familie in een warme en vriendelijke sfeer.

 

De zaal van pizzeria l'Ami biedt 120 zitplaatsen, u kunt er gemakkelijk uw evenementen en groepsmaaltijden organiseren. Als u met een groep van 10 personen of meer bent, aarzel dan niet om contact op te nemen met het team, dat u in uw organisatie kan helpen en u groepstarieven kan aanbieden.

 

Omdat zin in pizza niet uit te stellen is, verwelkomt pizzeria l'Ami u 7 dagen per week van 11 uur tot 14.30 uur en van 18 uur tot 23 uur.

Op vrijdag en zaterdag blijft de keuken open tot 3.00 uur, voor nachtbrakers een adres om in gedachten te houden.

Houd er ook rekening mee dat de pizza's op dinsdag en woensdag de vaste prijs van 6 euro hebben (als u ter plaatse eet). Een goed plan, om te delen rond een goede pizza.

 

 

Beoordeling en recensies

 

Pizzeria l'Ami
That is great !
Send us a message.

Hello